Ιβάνοβιτς: «Εμένα μου θύμισε τον παλιό, καλό Αζάρ...»

Ιβάνοβιτς: «Εμένα μου θύμισε τον παλιό, καλό Αζάρ...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ιβάνοβιτς: «Εμένα μου θύμισε τον παλιό, καλό Αζάρ...»

bet365

Πολύ διαφορετική, από αυτή του κόσμου, είναι η γνώμη που έχει ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς για τον Εντέν Αζάρ και δη για την εμφάνιση του Βέλγου στον επαναληπτικό με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Όσο κι αν προσπάθησε ο Αζάρ, δεν του βγήκαν τα πράγματα στο χορτάρι, δεν βοήθησε και όταν αντικαταστάθηκε, άκουσε από τον κόσμο να τον αποδοκιμάζει, κυρίως όμως για την επιλογή του ν' ανταλλάξει φανέλα με τον Ντι Μαρία στο ημίχρονο, όσο ακόμα βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, μπροστά σε όλους.

Ο Ιβάνοβιτς, που επίσης έβλεπε ότι το σχέδιο της Τσέλσι δεν μπορούσε ν' αποδώσει καρπούς επί χόρτου, με αποτέλεσμα οι Λονδρέζοι ν' αποκλειστούν από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο ήττες (με σκορ 2-1) από την Παρί Σεν Ζερμέν, είπε για την κριτική που δέχθηκε ο συμπαίκτης του:

«Πρέπει να σκεφτεί ο κόσμος ότι ο Εντέν ξεκίνησε το παιχνίδι τραυματίας και έσφιξε τα δόντια για να παίξει... Δεν είναι δικαιολογία, αλλά ίσως θα πρέπει να σκεφτούν οι οπαδοί ότι έδειξε αφοσίωση και προσπάθησε πολύ... Ήταν δυνατός και πολύ γρήγορος, προσπάθησε να τρέξει όσο μπορούσε κι εμένα προσωπικά μου θύμισε σε διαστήματα τον παλιό, καλό Αζάρ. Ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, δεδομένων των συνθηκών και του προβλήματός του».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα