Αναστόπουλος στο gazzetta.gr: «Να πάρει το Champions League ο Ολυμπιακός» (vids)

Αναστόπουλος στο gazzetta.gr: «Να πάρει το Champions League ο Ολυμπιακός» (vids)

Αναστόπουλος στο gazzetta.gr: «Να πάρει το Champions League ο Ολυμπιακός» (vids)

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος ευχήθηκε στον Ολυμπιακό για τα 91α γενάθλιά του να συνεχίσει να κατακτά τρόπαια, ενώ τα όνειρά του για τους ερυθρόλευκους φτάνουν ως τ' αστέρια. Αυτά του Champions League.

Νίκος Αναστόπουλος: Ένα όνομα, μια (ερυθρόλευκη) ιστορία. Ο θρυλικός «μουστάκιας» δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στην αγαπημένη του ομάδα την ημέρα που αυτή γιoρτάζει τα 91α γενέθλιά της.

Ο νυν τεχνικός του Άρη, εύχεται μέσω του gazzetta.gr να τα… χιλιάσουν οι ερυθρόλευκοι κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα. Ωστόσο, η μεγαλύτερή του ευχή συνδυάζεται με… αστέρια!

Ποιος μπορεί, εξάλλου, να βάλει φρένο στα όνειρα και δη στις ευχές;

Αρχικά μας λέει ο Νίκος Αναστόπουλος: «Εύχομαι στον Ολυμπιακό να τα χιλιάσει. Να συνεχίζει να γεμίζει την τροπαιοθήκη του με πρωταθλήματα και Κύπελλα και γιατί όχι να έρθει και ένα Champions League».

Θεωρείτε ότι αυτό είναι εφικτό;

«Κοιτάξτε να δείτε όταν κάνεις μία ευχή αυτή αφορά το μέλλον. Κάτι τόσο σπουδαίο δεν μπορεί να γίνει αύριο, αλλά σε βάθος χρόνου».

Ποια ήταν η καλύτερή σας στιγμή στο Λιμάνι;

«Σίγουρα η νίκη με 2-0 επί του Άγιαξ όπου σημείωσα τα γκολ εγώ. Αποκλείσαμε μια ομάδα που μετέπειτα πήρα το Πρωταθλητριών».

Το πιο αγαπημένο σας γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα;

«Αναμφισβήτητα το ψαλιδάκι με τον ΠΑΟΚ».

Τι σημαίνει Ολυμπιακός για εσάς;

«Στον Πανιώνιο ανδρώθηκα αλλά με τον Ολυμπιακό έζησα σπουδαίες στιγμές. Κατέκτησα πρωταθλήματα, Κύπελλα, σημείωσα γκολ που με έχουν σημαδέψει. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα έχει μια ξεχωριστή θέση στο μυαλό και στην καρδιά μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα