«Αυτή τη σεζόν δεν ήμασταν... Τσέλσι»

«Αυτή τη σεζόν δεν ήμασταν... Τσέλσι»

Κώστας Ζάλιαρης
«Αυτή τη σεζόν δεν ήμασταν... Τσέλσι»

bet365

Μετά και τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γουίλιαν, όντας πλέον απογοητευμένος όσο ποτέ, τόνισε πως φέτος η Τσέλσι δεν ήταν η ομάδα που θα έπρεπε και που περίμενε όλος ο κόσμος μετά τις περσινές επιτυχίες.

Μονάχα το Κύπελλο Αγγλίας έχει απομείνει για τους «μπλε» ώστε να πάρουν μια μικρή χαρά φέτος, αλλά και αυτό μπορεί να τελειώσει το προσεχές Σαββατοκύριακο ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα με την Έβερτον στα προημιτελικά του θεσμού.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποδείχθηκε αποτελεσματική για να πάρει δίκαια την πρόκριση με τη δεύτερη νίκη (2-1) επί των Λονδρέζων στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Γουίλιαν είχε να πει για τη νέα αρνητική τροπή που πήραν τα πράγματα:

«Φέτος δεν ήμασταν... Τσέλσι. Δεν πιάσαμε τα επίπεδα απόδοσης που θα έπρεπε και που θα οφείλαμε... Ξεκινήσαμε στραβά στο πρωτάθλημα, βρεθήκαμε χαμηλά, αποκλειστήκαμε στο Λιγκ Καπ, αποκλειστήκαμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ τώρα...

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Ντόρτμουντ - Τότεναμ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ομπαμεγιάνγκ γράψει το 1-0, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Είχαμε αντιληφθεί από κάποιο σημείο κι έπειτα στην αρχή της σεζόν ότι τα πράγματα δεν θα έρχονταν έτσι όπως θα τα περιμέναμε. Χάναμε παιχνίδια και η ομάδα δεν λειτουργούσε όπως έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Βελτιωθήκαμε κάπως τον τελευταίο καιρό αλλά πλέον πληρώνουμε τον κάκιστο τρόπο με τον οποίο ξεκινήσαμε τη χρονιά».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα