Συγγνώμη των Βέλγων για Μαρινάκη

Συγγνώμη των Βέλγων για Μαρινάκη

Θοδωρής Βασίλης
Συγγνώμη των Βέλγων για Μαρινάκη

bet365

Η «Gazet Van Antwerpen» απολογήθηκε για το δημοσίευμα που αναφερόταν στον Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο έκανε λόγο ότι έχει κριθεί ένοχος για στήσιμο αγώνων.

Όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Άντερλεχτ η βελγική εφημερίδα με δημοσίευμα της είχε αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Ελλάδος έχει κριθεί ένοχος για στήσιμο αγώνων. Τώρα, όμως, με νέο δημοσίευμα ζητήσε συγγνώμη από τους αναγνώστες της, τονίζοντας ότι είναι μόνο κατηγορούμενος.

«Την περασμένη εβδομάδα γράφτηκε στην εφημερίδα μας ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κρίθηκε ένοχος για στήσιμο αγώνων, όμως η πληροφορία ήταν λανθασμένη. Ο πρόεδρος του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου έχει κατηγορηθεί για αδικήματα όπως στήσιμο αγώνων, αλλά δεν έχει καταδικαστεί ως ένοχος. Η εφημερίδα μας σας ζητάει συγγνώμη για τη λανθασμένη πληροφορία», αναφέρει το δημοσίευμα της «Gazet Van Antwerpen».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα