ΑΣ ΠΑΟΚ σε Ιβάν: «Ολοι στο πλευρό σου»

Gazzetta team
ΑΣ ΠΑΟΚ σε Ιβάν: «Ολοι στο πλευρό σου»

bet365

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ καταδίκασε, με τη σειρά του, τις τοποθετήσεις του Ολυμπιακού κατά του Ιβάν Σαββίδη.

Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ στέκεται στο πλευρό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι όλος ο κόσμος της ομάδας είναι στο πλευρό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ, καταδικάζει απερίφραστα τις προκλητικές , αήθεις και ρατσιστικές δηλώσεις «κύκλων» του Ολυμπιακού για το πρόσωπο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επίλεκτου μέλους της οικογένειας του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη.

Οι χυδαίες αυτές δηλώσεις προσβάλουν ολόκληρο τον απόδημο ελληνισμό και ειδικότερα τον κόσμο της προσφυγιάς, κομμάτι της οποίας είναι ο ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όταν μοναδικός αυτοσκοπός ενός αθλητικού οργανισμού είναι η με οποιοδήποτε τρόπο κατάκτηση τίτλων τότε τέτοια φαινόμενα δεν μας προκαλούν έκπληξη.

Ιβάν Σαββίδη η Τούμπα είναι το σπίτι σου και ο ΠΑΟΚ η οικογένεια σου και σαν οικογένεια σου απαιτούμε να δώσεις τον αγώνα για την κάθαρση, έχοντας όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πλευρό σου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα