Τα συμβόλαια που λήγουν και οι κινήσεις του Ηρακλή

Τα συμβόλαια που λήγουν και οι κινήσεις του Ηρακλή

Τα συμβόλαια που λήγουν και οι κινήσεις του Ηρακλή

bet365

Τέσσερα είναι τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι στον Ηρακλή, με την διοίκηση να περιμένει την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για να ξεκινήσει συζητήσεις. Τι ψάχνουν οι Θεσσαλονικείς σε Ελλάδα και Ευρώπη για το καλοκαίρι.

Στον Γηραιό αποφεύγουν για την ώρα να ανοίξουν το κεφάλαιο «ανανεώσεις συμβολαίων». Το καλοκαίρι, όπως είναι γνωστό ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των Λάζαρ, Ρομάνο, Περόνε και Καρασαλίδη και στην ΠΑΕ θεωρούν πως από την στιγμή που η ομάδα διεκδικεί την είσοδό της στα play offs δεν μπορεί να γίνει καμία κουβέντα για να μην διαταραχθεί το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Για τον παίκτη που δείχνουν να «καίγονται] περισσότερο για την παραμονή του, είναι ο Τέλης Καρασαλίδης. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια στον Ηρακλή και στην \μεγάλη κατηγορία, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να θεωρεί πως έχει χέρια του ένα πολύτιμο εργαλείο.

Οι Θεσσαλονικείς προετοιμάζονται ταυτόχρονα και για την νέα χρονιά. Σύμφωνα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, ενώ αυτό που έχουν ζητήσει από γνωστά γραφεία μάνατζερ είναι έμπειρους ποδοσφαιριστές. Στον Ηρακλή αναζητούν ποδοσφαιριστές και από την ελληνική αγορά από την πρώτη και δεύτερη κατηγορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα