Ανακοίνωση... μπόμπα της «Original 21»!

Ανακοίνωση... μπόμπα της «Original 21»!

Ευθεία επίθεση και αναφορές με ονοματεπώνυμα από τη μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της Α.Ε.Κ.

Ανακοίνωση... μπόμπα της «Original 21»!

Tα βασικότερα κομμάτια της ανακοίνωσης της «Original 21» αναφέρουν:

«Η σαπίλα που διαχρονικά κυβερνάει το ποδόσφαιρο συνεχίζει απτόητη τη δράση της και έτσι για ακόμα μία φορά γίναμε θεατές στο ίδιο έργο. Ένα έργο που εδώ και είκοσι χρόνια συντονίζει μία ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που έχει στήσει το παιχνίδι στηριζόμενη σε γερές βάσεις και αποτελείται από:

• Μία ποδοσφαιρική ομοσπονδία με αναλώσιμους προέδρους τύπου ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ,ΣΑΡΡΗ, ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ που στηρίζεται σε εξαγορασμένες ψήφους ποδοσφαιρικών ενώσεων και η οποία ελέγχει την ΚΕΔ έτσι ώστε να ορίζονται διαιτητές πακέτο με παρατηρητές οι οποίοι φροντίζουν πάντα να βάζουν το «σωστό» βαθμό σε «σφυρίχτρες καμικάζι» σαν τους ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ,ΣΠΑΘΑ, ΓΙΑΧΟ ώστε να παραμένουν στους πίνακες και να κάνουν τη δουλειά του «αφεντικού».

• Ομάδες δορυφόρους που διοικούνται από προέδρους με ένα τόμο ποινικό μητρώο ο καθένας και οι οποίοι δέχονται παίχτες δανεικούς από την ομάδα του «αφεντικού» και προσλαμβάνουν κατ’ εντολή «ελπιδοφόρους» νέους προπονητές που πρέπει να ψηθούν στους πάγκους τους και έτσι είναι πάντα διαθέσιμοι να προσφέρουν βαθμούς στους αγώνες τους με την ομάδα του λιμανιού για να μην κουραστεί αυτή καθώς πρέπει να μας «εκπροσωπήσει» και στην κορυφαία διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ (εκεί που έχουν γίνει η χαρά του κάθε πικραμένου).

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μικρό μέρος ενός καλοδομημένου συστήματος διαφθοράς που ονομάζεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Εδώ και είκοσι χρόνια φυσικά το γνώριζαν αυτό και οι εκάστοτε υφυπουργοί αθλητισμού αλλά έκλειναν πάντα τα μάτια. Ο σημερινός υφυπουργός βέβαια είναι διαφορετικός και «χτυπάει» τη διαφθορά με το κλείσιμο θυρών ,τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, τις κάρτες φιλάθλων, τις αναβολές διοργανώσεων και άλλες άστοχες αποφάσεις. Αποδεικνύει έτσι ότι είναι ανίκανος να αντιληφθεί ότι τα αίτια της οπαδικής οργής (που ξεσπάει πάντα προς μια και μόνη ομάδα), προέρχονται από τη λειτουργία της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ που εξαγοράζει πρωταθλήματα και κλέβει τις Κυριακές μας. Συνέχισε ΚΟΝΤΩΝΗ να βλέπεις το δέντρο και να χάνεις το δάσος, είσαι σε καλό δρόμο , κρύψου κι άλλο πίσω από το δάχτυλό σου ,ανέβαλε κι άλλους τελικούς κυπέλλου γιατί έτσι θα βγεις και από τη δύσκολη θέση να διαχειριστείς ένα μεγάλο ματς με την παρουσία αντιπάλων οπαδών.

Σε όλο αυτό το σκηνικό, φυσικά, ενεργό ρόλο έχουμε και εμείς οι οπαδοί. Εξαιρούνται βέβαια οι υπάλληλοι-δήθεν οπαδοί της ομάδας του «αφεντικού» που ξεφτιλίζουν την οπαδική ιδιότητα πηγαίνοντας τσάμπα εκδρομές για να φορέσουν το γιλεκάκι του σεκιουριτά και εισπράττοντας μεροκάματο δουλεύοντας για τον πρόεδρο. Οι υπόλοιποι οπαδοί κατατασσόμαστε σε δύο κατηγορίες, σ’ αυτούς που έχουν αποδεχτεί η ομάδα τους να είναι πιόνι στο παιχνίδι του «αφεντικού» αφήνοντας να τους διοικούν πρόεδροι τσάτσοι και υιοθετούν συμπεριφορά προβάτου και σ’ αυτούς που οργίζονται με όλη αυτή τη βρωμιά αλλά πολλές φορές συμπεριφέρονται αυτοκαταστροφικά βάζοντας σε κίνδυνο την ελευθερία τους και τιμωρώντας την ομάδα που αγαπάνε. Οι οπαδοί της ΑΕΚ ευτυχώς ποτέ δεν ανήκαν στην πρώτη κατηγορία.

Όσο για τους κακεντρεχείς που θεωρούν ότι οι όποιες ενέργειες μας σκοπεύουν στο να πάρει η δική μας ομάδα τα ηνία της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ τους λέμε ότι σκοπός της ORIGINAL 21 είναι το ποδόσφαιρο να ξαναγίνει καθαρό και τα αποτελέσματα των αγώνων να διαμορφώνονται από την απόδοση των ποδοσφαιριστών και να μην τα διαμορφώνει ο διαιτητής ,τα παιχνίδια να τελειώνουν στο γήπεδο και εκεί να κερδίζονται ή να χάνονται και όχι στα χαρτιά και ο πρωταθλητής ή αυτός που θα υποβιβάζεται να είναι αντίστοιχα ο αγωνιστικά καλύτερος και ο αγωνιστικά χειρότερος. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε και αυτό θα πάρουμε πίσω.
ORIGINAL 21

Υ.Γ.: Οι απαγορεύσεις φυσικά και δεν μας πτοούν , ήμασταν στην Τρίπολη και θα συνεχίσουμε να είμαστε παντού».

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση της ΟRIGINAL21

Best of internet