Μίχελ: «Δουλέψτε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Μίχελ: «Δουλέψτε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Μίχελ: «Δουλέψτε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας»

bet365

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον Βλάταν Ίβιτς, με τον Σλοβάκο παράγοντα να ζητάει από όλους να δουλέψουν σκληρά για να πετύχει το σωματείο τους στόχο του.

Ο ισχυρός παράγοντας του Δικεφάλου μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο βρέθηκαν στα αποδυτήρια και παρουσίασαν στους παίκτες τον νέο τεχνικό της ομάδας. Ο Λούμπος Μίχελ αρχικά ενημέρωσε για τις εξελίξεις που υπάρχουν στην ομάδα με την απομάκρυνση του Ιγκορ Τούντορ και στη συνέχεια παρουσίασε τον Βλάταν Ίβιτς περίμεναν την παρουσίαση του νέου προπονητή. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε από όλους να δουλέψουν σκληρά προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της που είναι η συμμετοχή στην διαδικασία των play offs και φυσικά την 1η θέση που θα οδηγήσει στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα