Τα μάθατε τα νέα, φίλοι του Ολυμπιακού;

Τα μάθατε τα νέα, φίλοι του Ολυμπιακού;

bet365

Ο Ν. Τζαντζαράς σκέφτεται πως ίσως για να είσαι Έλληνας αληθινός, να μην αρκεί να το λέει το αίμα και η ψυχή σου. Να πρέπει να είσαι τουλάχιστον κατηγορούμενος για δυο τρία κακουργήματα...

Δεν γνωρίζω αν το αντιληφθήκατε όλοι εσείς οι Πόντιοι, διάσπαρτοι σε όλον τον πλανήτη, αλλά αμφισβητείται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ελληνικότητά σας. Εσείς που με αγώνα κρατήσατε την ταυτότητά σας, την ψυχή σας την ποντιακή λαλιά και την θρησκεία σας, ακόμα κι αν σε δύσκολους καιρούς αναγκάστηκαν να “χάσουν” οι πρόγονοί σας τα ελληνικά με το στανιό, σήμερα είστε “ξένοι”. Κι αν βρίσκεστε εδώ, στην Ελλάδα, είστε “φιλοξενούμενοι”. Και “Ρωσοπόντιοι” και ανεπιθύμητοι. Αυτά βεβαίως τα πιστεύει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σύσσωμη. Διότι ακόμη κι αν επρόκειτο απλώς για μια ανιστόρητη διατύπωση του Γραφείου Τύπου, δεν παρατήρησα κάπου, κάποιον να διαφοροποιείται, άρα υιοθετήθκε η... προσβλητική μπούρδα, ως επίσημη θέση σύσσωμης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Επίσης δεν γλιτώνει κανείς από αυτόν τον χαρακτηρισμό του υπερευφυούς επικοινωνιακού ερυθρόλευκου... ευφευρήματος. Διότι αφού ισχύει για τους Ποντίους, γιατί να μην ισχύει για τους Πολίτες, τους Σμυρνιούς, τους Θρακιώτες; Τους μεταναστεύσαντες για οικονομικούς λόγους και τα παιδιά και τα εγγόνια τους, που λαχταράει το είναι τους Ελλάδα κι ας μπορούν βία βία να ξεστομίσουν δειλά το “καλημέρα”, στην Αμερική την Αυστραλία ή την υπόλοιπη Ευρώπη; Είστε όλοι “ξένοι” ή αν επιστρέφετε, “φιλοξενούμενοι”. Και δεν πα να είστε και Ολυμπιακοί ως το κόκκαλο; Δεν είδα καμιά διάθεση να εξαιρεθεί διευκρινιστικά από τους Πειραιώτες, ποιοι ακριβώς είναι οι Έλληνες, για να είναι κάποιοι ήσυχοι πως δεν... εξαιρούνται.

Ίσως για να είσαι Έλληνας αληθινός, να μην αρκεί να το λέει το αίμα και η ψυχή σου. Να πρέπει να είσαι τουλάχιστον κατηγορούμενος για δυο τρία κακουργήματα. Να πρέπει να χρωστάς στην εφορία, να καταργείς κι όχι να δημιουργείς θέσεις εργασίας, να έχεις καμιά πενηνταριά βαπόρια με ξένες σημαίες - “ευκαιρίας” τις λένε...

Πόση ντροπή για τα μικρά μεγέθη των ανθρώπων, που καλούνται να υπηρετήσουν πολύ μεγαλύτερους οργανισμούς και ιδέες από ότι τους επιτρέπει το ήθος τους;

Καλώς τον “έστειλε”

Αν ήμουν Ιβάν Σαββίδης, ακόμη και να μην ήθελα να διώξω τον Τούντορ κι ακόμα και να μην είχα δώσει βάση στις δηλώσεις του, μόλις τις επικαλούνταν ο... Σάββας Θεοδωρίδης, θα τον έστελνα σπίτι του πάραυτα.

Καλό είναι όταν πολεμάς, να μην έχεις τριγύρω σου αξιωματικούς που φοβάσαι πως θα σε “τρυπήσουν” μόλις γυρίσεις αλλού το βλέμμα σου.

Υγ: Στις 22.00 σε live stream, θα έχω τον Κώστα Βασιλόπουλο. Βλέπετε με φωτιά να καίει γύρω γύρω, που καιρός για... Champions League. - Περάστε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Τζαντζαράς
Νίκος Τζαντζαράς

Δηλώνει πρόσφυγας, "ασπρόμαυρος" και ραδιοφωνατζής.

Το 1970 γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, με ρίζες από Πόλη, Σμύρνη και Μακεδονία.

Το 1976 πρωτομπήκε στην Τούμπα, που θα τον "αιχμαλώτιζε" με μιάς, διά παντός.

Το 1986 πρωτο - βρίσκεται μπροστά σε ("πειρατικό") μικρόφωνο. Ένιωσε να "χωράει" κάπου ολόκληρος... Δεν ξανασηκώθηκε.

Το 1988 η εισαγωγή του στην Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης (Γερμανικό), συμπίπτει με τη νομιμοποίηση της "ιδιωτικής ραδιοφωνίας", που τον βρίσκει στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη". Η επιλογή γίνεται αυτόματα...

Θα εργαστεί μέχρι και το 2003 ως ρεπόρτερ/ αρχισυντάκτης/ παρουσιαστής/ αρθρογράφος/ σύμβουλος έκδοσης/ διευθυντής σε Αθλητική Μ.Θ., Αθλητικό Metropolis, Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλαμαριάς, Μetrosport, Ωμέγα τηλεόραση, Alpha TV, Ήλιο των Σπορ, με τρελή αδυναμία στα... ξεκινήματα. Θα συνιδρύσει τον Libero 107,4.

Από τον Οκτώβρη 2004 και για τέσσερα χρόνια, ζει στην Αθήνα και παρουσιάζει καθημερινές εκπομπές στον Sport fm, αρθρογραφεί στην Sportday και... εκμαυλίζει αθώες ψυχές στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, μιλώντας τους για "Παραγωγή και παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών".

Τον Μάρτιο του 2013 ξεκινά το FatGames.gr από τα "Χοντρά παιχνίδια", τίτλο επί πολλά χρόνια της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Τον Ιούνιο του 2014 επιστρέφει στο επαγγελματικό... πατρικό του, το "Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5".

Σήμερα κοκορεύεται πως είναι ο μόνος Έλληνας blogger, που εργάζεται για όλες του τις υποχρεώσεις (Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 Δε-Πα 13.00-16.00, FatGames.gr, Fatgames on YouTube και Gazzetta.gr) από το γραφείο/studio του σπιτιού του.