Κωστούλας: Να δούμε τον Παναιτωλικό και στην Ευρώπη!

Κωστούλας: Να δούμε τον Παναιτωλικό και στην Ευρώπη!

Κωστούλας: Να δούμε τον Παναιτωλικό και στην Ευρώπη!

Με αφορμή την γιορτή των 90χρονων γενεθλίων του Παναιτωλικού, ο πρόεδρος του συλλόγου Φώτης Κωστούλας μίλησε για τα «σύννεφα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και τον μεγάλο στόχο της ομάδας του που είναι η Ευρωπαϊκή έξοδος! 

Ο πρόεδρος των «καναρινιών», που βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτη Παπαχρήστου δεν έκρυψε την συγκίνηση του και στο μήνυμα για τα 90 χρόνια του συλλόγου, έθεσε και τον στόχο για τον Παναιτωλικό της επόμενης ημέρας:

«Μακάρι να είμαστε και στα 1000 χρόνια εδώ. Όχι εμείς φυσικά αλλά άλλοι Παναιτωλικοί. Εγώ μακάρι να είμαι για χρόνια στην ομάδα. Θα παλευω για να κάνω όλο και μεγαλύτερο τον Παναιτωλικό. Δυσκολίες πολλές υπάρχουν. Δυσκολευόμαστε. Δεν ευθυνόμαστε εμείς σαν ομάδα, φίλαθλοι κι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Οφείλεται σε λόγους εκτός δικαιοδοσίας μας. Δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε, αλλά θα το παλέψουμε όσο μπορούμε. Οι στόχοι μας είναι για πιο ψηλά.

Κάποτε πρέπει να δούμε τον Παναιτωλικό και στην Ευρώπη. Ο Παναιτωλικός έχει εργαζόμενους διαμάντια για τον σύλλογο μας και το ποδόσφαιρο. 'Εχει παίκτες που δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα. Έχουμε την οικονομική ευρωστία για να μην μπούμε σε παιχνίδια που δεν παίζουμε. Ο τόπος μας έχει περηφάνια. Δεν σκύβουμε δεν πάμε με κανέναν.

Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Παναιτωλικό εκεί που πρέπει! Μακάρι να τελειώσει καλά το πρωτάθλημα γιατί στον ουρανό μαζεύονται σύννεφα που δεν μπορούμε εμείς να ελέγξουμε. Να βρούμε δύναμη και να δούμε την νέα χρονιά πιο ψηλά τον Παναιτωλικό». 

Best of internet