Οπαδοί της «13» στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!

ΤΑ «ΜΗΝΥΜΑΤΑ» ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Οπαδοί της «13» στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Οπαδοί της «13» στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Αντιπροσωπεία της «Θύρας 13» βρέθηκε στο Κορωπί το Σάββατο και τα έψαλε στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την φετινή απογοητευτική πορεία! «Έχουμε βάλει τόσες φορές πλάτη και μας προδώσατε»!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο φινάλε μίας απογοητευτικής χρονιάς και ο κόσμος του «τριφυλλιού» που εδώ και καιρό έβαζε πλάτη στους ποδοσφαιριστές, αποφάσισε μετά το «καρότο» να περάσει και στο... μαστίγιο! Στην προπόνηση του Σαββάτου, στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο, περίπου 50 οργανωμένοι οπαδοί βρέθηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και τα έψαλαν στους ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» για τα όσα έχουν συμβεί στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

«Βρισκόμαστε εδώ γιατί έχουμε βάλει τόσες φορές πλάτη και εσείς μας προδώσατε. Αναγνωρίζουμε την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξέρουμε τι συμβαίνει αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μην έχετε το πάθος που πρέπει σε σημαντικά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα σε εκείνα με τον Ατρόμητο που έφεραν τον αποκλεισμό. Πέρα από το σύστημα που μας πολεμάει, έχετε και εσείς πολύ μεγάλη ευθύνη για όσα έχουν γίνει φέτος. 

Να κάνετε όλοι την αυτοκριτική σας, γιατί αν κάποιοι από εσάς νομίζουν ότι έχουν δώσει όσα μπορούν και είναι σε θέση να κοιμούνται ήσυχοι, καλύτερα να φύγουν τώρα από την ομάδα! Όλοι ήσασταν χάλια. Φυσικά, τα παιδιά που ήρθαν τον Ιανουάριο έχουν την μικρότερη ευθύνη. Ο κόσμος ήταν στους δρόμους, είχε συσπειρωθεί και εσείς καταφέρατε να τους ξενερώσετε ενώ έδιναν «μάχη» για τον Παναθηναϊκό. Από εδώ και πέρα θέλουμε να τα δίνετε όλα μέσα στο γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας, ως οπαδοί δεν συμφωνούμε πως τα δίνετε όλα σε κάθε παιχνίδι. Σταματήστε, επιτέλους, να δίνετε δικαιώματα τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. »...

Σε γενικές γραμμές αυτά ήταν τα «μηνύματα» από τους οπαδούς. Κανένας παίκτης δεν απάντησε στα όσα ακούστηκαν και στην συνέχεια ο Αντρέα Στραματσόνι είπε πως «προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ομάδα. Δεν ζητώ πίστωση χρόνου, καταλαβαίνω τι γίνεται και πιστεύω ότι άμεσα θα είμαστε καλύτεροι». Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, σε αυτή την «επίσκεψη» οι οπαδοί είπαν όσα ήθελαν να πουν στους παίκτες και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδώσουν το παρών στο Κορωπί ενόψει Ολυμπιακού...

Best of internet