MVP ο Κυριακίδης, τιμή για τον Φιλεκπαιδευτικό! (vid)

Gazzetta team
MVP ο Κυριακίδης, τιμή για τον Φιλεκπαιδευτικό! (vid)

bet365

Ανήμερα των γενεθλίων για τα 90 χρόνια του Παναιτωλικού, ο Δημήτρης Κυριακίδης παρέλαβε το... αγαλματάκι του MVP, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε για άλλη μια φορά ο Φιλεκπαιδευτικός ρόλος του συλλόγου!

Αυτή την φορά η βράβευση δεν συνδυάστηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Παναιτωλικό! Οι Αγρινιώτες έχασαν εύκολα με 2-0 στα Γιάννενα, από τον τοπικό ΠΑΣ, αλλά αν δεν υπήρχε ο Κυριακίδης το σκορ πιθανότατα θα ήταν ταπεινωτικό για τους «κυανοκίτρινους». Για τον λόγο αυτό, ο έμπειρος πορτιέρο πήρε ξανά τον τίτλο του πολυτιμότερου! Η βράβευση έγινε ανήμερα των γενεθλίων για τα 90 χρόνια του συλλόγου και προκειμένου να αναδειχθεί και το φιλεκπαιδευτικό έργο του Τίτορμου, το βραβείο στον Κυριακίδη παρέδωσε ο κύριος Ρένος Χριστοδουλίδης, Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα