ΠΑΟΚ: Οι συνεργάτες του Ιβιτς, ο Πάμπλο και οι... καραμπόλες

ΠΑΟΚ: Οι συνεργάτες του Ιβιτς, ο Πάμπλο και οι... καραμπόλες

ΠΑΟΚ: Οι συνεργάτες του Ιβιτς, ο Πάμπλο και οι... καραμπόλες

bet365

Μετά την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας από τον Βλάντα Ίβτς, στον ΠΑΟΚ αναζητούν τους συνεργάτες του για τον πάγκο της ομάδας. Τι γίνεται με τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και ποιες αλλαγές θα έρθουν στα τμήματα υποδομής. «Μένει» στην Τούμπα ο Αρτίκο.

Στο Δικέφαλο από την στιγμή που πήραν την απόφαση να τελειώσουν τον Ιγκόρ Τούντορ από τον πάγκο της ομάδας και να «προβιβάσουν» τον Βλάντα Ίβιτς στην πρώτη ομάδα, όπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta.gr, το επόμενο βήμα που θα κάνουν στην ΠΑΕ είναι το ποιοι θα πλαισιώνουν τον Σερβοέλληνα τεχνικό. Από τους συνεργάτες του Τούντορ, μόνο ο Πάολο Αρτίκο βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ για την παραμονή του στην ομάδα. Για τον Ιταλό γυμναστή υπάρχει πολύ καλή άποψη μέσα στην ομάδα και θεωρούν ότι μαζί με τον Έλληνα γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη συγκροτούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Πάμπλο και οι άλλοι

Αν συμφωνήσει ο Ιταλός γυμναστή, τότε θα αναζητηθούν και οι υπόλοιποι συνεργάτες του Βλάντα Ίβιτς. Ακούγονται τα ονόματα των Καβαλιεράτου, Σνάουτσερ και Θωμαϊδη. Όμως δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο να δούμε τον Πάμπλο Γκαρσία στην θέση του άμεσου συνεργάτη του Σερβοέλληνα τεχνικού. Ο Ουρουγουανός που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του ΠΑΟΚ, έχει την δυνατότητα και τις γνώσεις να σταθεί δίπλα στο Βλάντα Ίβιτς ως βοηθός προπονητή. Ο Γκαρσία μπορεί να εμπνεύσει με τον χαρακτήρα του και την ιδιοσυγκρασία του τους νεαρούς παίκτες μέσα στην ομάδα.

Οι καραμπόλες

Εκτός από την αλλαγές στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, θα υπάρξουν αλλαγές και στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Ο Σνάουτσνερ ήταν στην Κ16 ως πρώτος προπονητής, αν πάει στην πρώτη ομάδα τότε θα «ανέβει» ο Γκαρσία. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος από την Κ17 μπορεί να ανέβει στην Κ20 και στην Κ17 να πάει ο Αλέξης Τασούλης, που ήταν στις πιο μικρές ομάδες. Όποια κι αν είναι τα ονόματα που θα πλαισιώνουν τον Βλάντα Ίβιτς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα ανακοινωθούν επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις επόμενες ώρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα