«Εκτιμώ τον Στραματσόνι, θα δούμε το καλοκαίρι»

«Εκτιμώ τον Στραματσόνι, θα δούμε το καλοκαίρι»

«Εκτιμώ τον Στραματσόνι, θα δούμε το καλοκαίρι»

Ο τεχνικός διευθυντής Αταλάντα, Τζιοβάνι Σαρτόρι, μιλά στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του ιταλικού συλλόγου στο πρόσωπο του Αντρέα Στραματσόνι!

Οι Ιταλοί ανάβουν... φωτιές στον Παναθηναϊκό, καθώς σημερινά δημοσιεύματα θέλουν την Αταλάντα να έχει στην κορυφή της λίστας της τον Αντρέα Στραματσόνι ως αντικαταστάτη του Έντι Ρέγια στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου! Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή των «μπεργκαμάσκι», Τζιοβάνι Σαρτόρι, ο οποίος άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενο για το καλοκαίρι και αναφέρθηκε στην πολύ καλή σχέση που έχει με τον προπονητή του «τριφυλλιού».

«Αυτή την στιγμή ο σύλλογος έχει προπονητή. Τον Έντι Ρέγια. Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και θα δούμε τι θα γίνει. Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι καλός μου φίλος και ένας καλός προπονητής, εκτιμώ την δουλειά του» ήταν το σχόλιο του Σαρτόρι σχετικά με την είδηση περί ενδιαφέροντας της Αταλάντα για τον 39χρονο τεχνικό. Ο Στραματσόνι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο, θα σκεφτόταν σοβαρά την επιστροφή του στην Serie A και ειδικά σε μία ομάδα με την οργάνωση και την ιστορία της Αταλάντα.

Best of internet