Δύο στην φυλακή για τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη

Δύο στην φυλακή για τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη

bet365

Το Μικτό Ορκωτό της Νεάπολη Λασιθίου έκρινε την Τετάρτη δύο ένοχους για τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη. Πρόκειται για έναν 34χρονο και έναν 28χρονο που θα βρεθούν άμεσα στην φυλακή.
Όπως μεταδίδουν κρητικά media και μεταξύ άλλων και το Cretalive ένταση και λιποθυμίες υπήρξαν στο δικαστήριο, στη Νεάπολη, σήμερα, στο άκουσμα της απόφασης για δύο εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη. Το δικαστήριο έκρινε ένοχους έναν 34χρονο και έναν 28χρονο, οι οποίοι παίρνουν τον... δρόμο της φυλακής καθώς η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Ένας 29χρονος αθωώθηκε συνολικά για όλες τις κατηγορίες, ενώ αθώος κρίθηκε και ένας 24χρονος που κατηγορούνταν για την πλημμεληματική πράξη της συμπλοκής. 'Ενας 26χρονος, για τον οποίο η εισαγγελέας έδρας είχε προτείνει ενοχή για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη, αθωώθηκε κατά πλειοψηφία, ενώ αθώος κρίθηκε για την ίδια κατηγορία και ο 36χρονος.
Οι ποινές
Στον 34χρονο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης συνολικά 16 ετών για τη θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη και τη συμπλοκή, ενώ η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη. Στον 28χρονο επιβλήθηκε ποινής κάθειρξης 13 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Ο 36χρονος καταδικάστηκε σε 4 χρόνια για συμπλοκή εντός αθλητικής εγκατάστασεις, ωστόσο στη δική του περίπτωση η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη. Στον 36χρονο επιβλήθηκε ο όρος εμφάνισης κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα ενώ το δικαστήριο διέταξε να απαγορευτεί η προσέλευσή τους σε αθλητικούς χώρους όπου θα αγωνίζεται ο Ηρόδοτος και ο Εθνικός.
Η υπόθεση όμως δεν φαίνεται να... κλείνει. Μετά και όσα κατατέθηκαν περί άλλων ατόμων που ενεπλάκησαν στα επεισόδια και είχαν ρόλο στον ξυλοδαρμό Κατσούλη αλλά δεν κάθισαν στο... εδώλιο το δικαστήριο διέταξε να επιστραφεί η δικογραφία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηρακλείου προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το επεισόδιο σε βάρος τριών άλλων, νεαρών οπαδών του Ηροδότου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα