Πέντε χρόνια αήττητοι οι ερυθρόλευκοι Νέοι με Παναθηναϊκό!

Πέντε χρόνια αήττητοι οι ερυθρόλευκοι Νέοι με Παναθηναϊκό!

bet365

Πέντε χρόνια έχουν να χάσουν στην έδρα τους από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα Super League K-20 οι Νέοι του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Πειραιά έχει μια αξιοζήλευτη επίδοση για ντέρμπι "αιωνίων" αφού έχει να δεχτεί και πέντε χρόνια γκολ στην έδρα της! Η τελευταία ήττα σημειώθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2011 όταν ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 0-2 στον Ρέντη του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια οι Πειραιώτες πήραν... πίσω το αίμα τους στον 2ο γύρο όταν και κέρδισαν μέσα στη Λεωφόρο με 0-1 και ακολούθησε το σερί στον Ρέντη! Την σεζόν 2012-13 όπου ο Ολυμπιακός του Μπερντ Στορκ στέφτηκε πρωταθλητής Ελλάδος κέρδισαν με 3-0 στον Ρέντη ενώ την επόμενη και την 1η Μαρτίου 2014 επικράτησαν με 4-0.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 στις 26 Οκτωβρίου 2014 ενώ επικράτησε και 2-3 στον 2ο γύρο μέσα στο Κορωπί. Τη σεζόν που διανύουμε η ομάδα του Πειραιά κέρδισε με 0-4 στο Κορωπί στον 1ο γύρο και όλοι πλέον περιμένουν τον αγώνα της 12ης Μαρτίου στον Ρέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα