Με το Gazzetta στο Παναθηναϊκός - Ηρακλής

Gazzetta team
Με το Gazzetta στο Παναθηναϊκός - Ηρακλής

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ηρακλή (19/3, 19:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και το gazzetta.gr δίνει στους αναγνώστες του τη δυνατότητα να κερδίσουν 3 διπλά εισιτήρια!

Τρεις τυχεροί αναγνώστες του gazzetta.gr θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για να δουν από κοντά την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ηρακλής το Σάββατο 19 Μαρτίου (19:30)!

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός έως την Τρίτη (15/3) και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο gazzetta.gr την Τετάρτη (16/3). Παράλληλα οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά για να δώσουν τα πλήρη στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, ΑΔΤ, ΑΜΚΑ) για εκείνους και τους συνοδούς τους προκειμένου να εκτυπωθούν τα εισιτήρια στο όνομά τους.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα