Άγνοια για τα μετοχικά κεφάλαια του Απόλλωνα!

Άγνοια για τα μετοχικά κεφάλαια του Απόλλωνα!

Η Football League απάντησε στην ΑΕΛ για τον νόμιμο στον πάγκο, Αντώνη Λεβεντογιάννη και δήλωσε... άγνοια για τα μετοχολόγια. Από τον Δεκέμβρη περιμένει ενημέρωση από την ΕΕΑ η διοργανώτρια αρχή. 

Άγνοια για τα μετοχικά κεφάλαια του Απόλλωνα!

Την απάντηση από την διοργανώτρια αρχή σχετικά με τον ρόλο του Αντώνη Λεβεντογιάννη στον Απόλλωνα, έφερε στο φως της δημοσιότητας η διοίκηση της ΑΕΛ, που με ανακοίνωσή της αποκάλυψε το έγγραφο. Σύμφωνα με αυτό, η Football League χαρακτηρίζει νόμιμη την παρουσία του Λεβεντογιάννη στον πάγκο της Ταξιαρχίας, αλλά δηλώνει... άγνοια για την μετοχολογία! Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η διοργανώτρια έχει ζητήσει από τον Δεκέμβρη στην ΕΕΑ για να λάβει ενημέρωση σχετικά με τον μετοχικό κεφάλαιο της Ελαφράς Ταξιαρχίας, αλλά ακόμα δεν υπήρξε απάντηση. 

Η ανακοίνωση: 

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιεύει τη συνέχεια της αλληλογραφίας με τη FOOTBALL LEAGUE σχετικά με την υπόθεση Λεβεντογιάννη και την προσβλητική και προκλητική συμπεριφορά του απέναντι στους χιλιάδες οπαδούς μας:

75734737737.jpg

78900789675.jpg

 

2. Εμφανίστηκαν στην ΠΑΕ ΑΕΛ οι παθόντες από τις χειρονομίες του Αντώνη Λεβεντογιάννη κι έδωσαν τα στοιχεία τους, ώστε το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ να συντάξει τη μήνυση εναντίον του και την καταγγελία εις βάρος του στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

Best of internet