Ανέλαβε ρόλο στην Μπρόντμπι ο Μπεντ Κρίστενσεν!

Ανέλαβε ρόλο στην Μπρόντμπι ο Μπεντ Κρίστενσεν!

bet365

Ο Μπεντ Κρίστενσεν από τους πιο αγαπητούς ξένους παίκτες στην ιστορία του Ολυμπιακού αποχώρησε από την U-19 της Δανίας, αναλαμβάνοντας πόστο στην Μπρόντμπι.

Ο «Τούρμπο Μπεν», όπως τον αποκαλούσαν οι συμπατριώτες του έμεινε για μόλις μία σεζόν στον Ολυμπιακό (1993/94), ωστόσο προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση με τις εμφανίσεις αλλά και τα καθοριστικά γκολ που πέτυχε.

Ο παλαίμαχος στράικερ τα τελευταία τρία χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της Εθνικής U-19 της Δανίας.

Η πρόταση της Μπρόντμπι ωστόσο δεν τον άφησε ασυγκίνητο αποφασίζοντας να επιστρέψει στην ομάδα που υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής αλλά και ασίσταντ.

Ο Κρίστενσεν ανέλαβε συγκεκριμένο πρότζεκτ προκειμένου να προετοιμάσει την επόμενη φουρνιά παικτών της Μπρόντμπι προορίζοντας τους για την πρώτη ομάδα.

Το τρίτο εισιτήριο των προημιτελικών περνά από την Αγία Πετρούπολη! Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Ζενίτ - Μπενφίκα και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

«Πέρασα τρία φανταστικά χρόνια στην Εθνική, όπου είχα συγκεκριμένες ευθύνες. Στην Μπρόντμπι αναλαμβάνω νέες προκλήσεις σε ότι αφορά την στρατηγική, την καθοδήγηση και την διαχείριση των παικτών.

Είναι κάτι που με ενθουσιάσει», τόνισε ο «Τούρμπο Μπεντ» προσθέτοντας:

«Δεν κλείνω την πόρτα της ομοσπονδίας. Ήταν μία δύσκολη απόφαση γιατί είχα καλή συνεργασία στην Εθνική U-19. Το νέο πόστο ταιριάζει πολύ στην φιλοσοφία μου. Ανυπομονώ να δουλέψω στην ομάδα».

Ο Κρίστενσεν θα αναλάβει τα νέα καθήκοντα του από την 1η Απριλίου.

 

Τελευταία Νέα