Μπουτάρης: «Να ζητήσουν συγγνώμη από τον Σαββίδη»

Gazzetta team
Μπουτάρης: «Να ζητήσουν συγγνώμη από τον Σαββίδη»

bet365

Ο Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε ότι ντρέπεται για τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού και ότι θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η ιστορία. Διάβασα τις δηλώσεις του Ανδριανόπουλου και δεν είναι απλώς απαράδεκτες είναι και εξαιρετικά γελοίες. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να είναι ρωσοπόντιος και ρωσοπόντιους λέμε τους Έλληνες πόντιους, οι οποίοι εκδιώχθηκαν και πήγαν στη Ρωσία κάποια στιγμή και αποκατέστησαν τη ρωσική γλώσσα για να μιλάνε μεταξύ τους. Γι' αυτό ο Ιβάν δεν μιλάει ελληνικά. Τα οποία σιγά - σιγά τα μαθαίνει. Το να χαρακτηρίζεις ρωσοπόντιο έναν άνθρωπο ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη, πήρε τον ΠΑΟΚ, έχει κάνει ένα σωρό επενδύσεις στην Ελλάδα είναι παντελώς απαράδεκτο.

Εγώ θα σας πω κάτι. Δεν κρύβω τα αισθήματα μου τα αθλητικά. Στο ποδόσφαιρο είμαι Άρης και Ολυμπιακός και εκεί τελειώνει η ιστορία. Αλλά ντρέπομαι για τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Και ειδικά για τον Ανδριανόπουλο ο οποίος έχει γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό, ήταν ένα πολιτικός που έχει μια παρουσία στη χώρα και να βγαίνουν από το στόμα του τέτοιες κουβέντες το θεωρώ όχι απλά απαράδεκτο αλλά δεν έχω τρόπο να το περιγράψω.
Ο κ. Σαββίδης αγαπάει την Ελλάδα ο άνθρωπος. Έαν δεν αγαπούσε την Ελλάδα δεν θα καθόταν εδώ. Να κάνει τι; Στον παράδεισο ήρθε; Στην κόλαση ήρθε. Του έχουν βγάλει την ψυχή σε όλα τα θέματα. Πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη από τον κύριο Σαββίδη. Λυπάμαι πολύ που σας προσβάλαμε. Ειναι προσβολή βαθύτατη αυτή. Φιλοξενούμενος ο Σαββίδης; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Λυπάμαι πολύ όποιος χαρακτηρίζει φιλοξενούμενο τον Σαββίδη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα