Επιστρέφει για ένα ματς ο Φαν ντερ Σαρ!

Επιστρέφει για ένα ματς ο Φαν ντερ Σαρ!

Επιστρέφει για ένα ματς ο Φαν ντερ Σαρ!

Στα 45 του χρόνια, έστω και για ένα παιχνίδι, ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ θα φορέσει ξανά τα γάντια του και θα υπερασπιστεί την εστία της Νοορντβάικ, στην οποία βρισκόταν στο ξεκίνημά του!  

Ο θρυλικός Ολλανδός πορτιέρο που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ολοκλήρωσε τη θητεία του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του με 130 συμμετοχές, αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση που του έκανε ο ερασιτεχνικός σύλλογος, στον οποίο και έκανε ορισμένα από τα πρώτα βήματα της καριέρας του.

Λόγω τραυματισμού που υπέστη ο βασικός τερματοφύλακας της Νοορντβάικ, ο Φαν ντερ Σαρ θα φορέσει ξανά αγωνιστική φανέλα, σορτσάκι, ψηλές κάλτσες, εξάταπα και φυσικά, τα γάντια του, για να καθίσει στο τέρμα, στο παιχνίδι με τη Jordan Boys.

«Έχει δείξει ότι ακόμα ενδιαφέρεται για την ομάδα μας και έρχεται να παρακολουθεί τα παιχνίδια... Έπειτα από λίγη σκέψη όταν του το προτείναμε, δέχθηκε να βρεθεί στην εστία μας για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Jordan Boys» είπε ο Πίτερ Φινκ, τεχνικός διευθυντής της Νοορντβάικ. 

Best of internet