Νέα διάψευση για Μπερμπάτοφ από τον μάνατζερ του

Νέα διάψευση για Μπερμπάτοφ από τον μάνατζερ του

Νέα διάψευση για Μπερμπάτοφ από τον μάνατζερ του

bet365

Ο Εμίλ Ντάντσεφ, μάνατζερ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, διέψευσε τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από Αυστραλία και Κίνα για τον 35χρονο Βούλγαρο επιθετικό.

Πριν από λίγες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα, που ήθελαν ομάδες από Αυστραλία και Κίνα να ενδιαφέρονται για τον Βούλγαρο σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ.

Το σενάριο της συμφωνίας του Μπερμπάτοφ, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ,με ομάδα από την Αυστραλία ή την Κίνα, διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τον Εμίλ Ντάντσεφ. «Ξέρω τι θα με ρωτήσεις. Ο, τι έχει γραφτεί ως ευκαιρία και επιλογή για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ομάδες από την Αυστραλία και την Κίνα. Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό σε όλο αυτό. Μπορεί κάθε Μέσο είτε βουλγαρικό, είτε ξένο να γράψει ό, τι θέλει. Όμως, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική», τόνισε ο εκπρόσωπος του Μπερμπάτοφ, που παρευρέθηκε στη συνεδρίαση των ατζέντηδων και παραγόντων της Βουλγαρίας με τον γενικό διευθυντή της EAFA Ρομπέρτο Μπράνκο Μάρτινς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα