Αντόνις και Γιάννου στην εθνική Αυστραλίας

Αντόνις και Γιάννου στην εθνική Αυστραλίας

bet365

Τέρι Αντόνις και Απόστολος Γιάννου κλήθηκαν από τον Άγγελο Ποστέκογλου στην εθνική Αυστραλίας για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής προχώρησε σε εννέα αλλαγές για τα παιχνίδια του Μαρτίου με Τατζικιστάν στην Αδελαΐδα (24/3) και την Ιορδανία στο Σίδνεϊ (29/3) και ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που κλήθηκαν στην εθνική ομάδα της Αυστραλίας είναι ο μέσος του ΠΑΟΚ και ο Ελληνας επιθετικός της κινέζικης Γκουανζού.

Εξηγώντας την επιστροφή του Αντόνις στις κλήσεις των Socceroos ο Ποστέκογλου υποστήριξε ότι «στις τελευταίες εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ, σε δύσκολα παιχνίδια, έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, σωματικά ήταν έτοιμος από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν τον είδα στο κύπελλο Ασίας, νομίζω ότι τα πάει καλά σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα».

Για τον Απόστολο Γιάννου ο Ελληνοαυστραλός προπονητής τόνισε πως από την στιγμή που η ΦΙΦΑ «άναψε το πράσινο φως» και ο ίδιος επέλεξε να αγωνιστεί με τα χρώματα της Αυστραλίας «δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι στην ομάδα μας»

 

Τελευταία Νέα