«Ντόπες» ενόψει ντέρμπι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

«Ντόπες» ενόψει ντέρμπι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
«Ντόπες» ενόψει ντέρμπι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

bet365

Τις καθιερωμένες πριν από κάθε ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό ψυχολογικές «ντόπες» αναμένεται να δώσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στους παίκτες των «πρασίνων», προκειμένου να τους ανεβάσει την ψυχολογία για την αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική της Superleague, με τον κόσμο των «πρασίνων» να αναμένεται να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη πριν από κάθε ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» επίσκεψη στην προπόνηση, προκειμένου να «ντοπάρει» τους παίκτες και τον Αντρέα Σταραματσόνι.

Όπως αναφέρει η «Goal», παρά την απογοήτευση του κόσμου από τα αποτελέσματα της ομάδας τη φετινή σεζόν, μερίδα φιλάθλων των «πρασίνων» προβλέπεται-πιθανότατα την Παρασκευή-να βρεθεί στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, προκειμένου να «ανεβάσουν» την ψυχολογία της ομάδας, ζητώντας παράλληλα το «διπλό» στο ντέρμπι, ενώ ανάλογη κίνηση αναμένεται να γίνει και πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το «Γ. Καραϊσκάκης» την ημέρα του αγώνα.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα