Πήρε... ενθύμιο τη φανέλα του Τότι ο Ράμος (pic)

Gazzetta team
Πήρε... ενθύμιο τη φανέλα του Τότι ο Ράμος (pic)

bet365

Το Bernabeu αποθέωσε τον Φραντσέσκο Τότι κατά την είσοδο του στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρόμα, με τον Σέρχιο Ράμος να παίρνει μάλιστα ως... ενθύμιο τη φανέλα του αρχηγού των Ιταλών, προκειμένου να την προσθέσει στη συλλογή του.

Ο εμβληματικός capitano της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, γνώρισε την αποθέωση κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού της Ρεάλ με την Ρόμα στη Μαδρίτη, με τον Σέρχιο Ράμος να αποκαλύπτει μετά το τέλος του αγώνα πως πήρε ως... αναμνηστικό από το ματς υπογεγραμμένη την φανέλα του Τότι, έτσι ώστε να την προσθέσει στην προσωπική του συλλογή.

«Ήθελα πολύ την φανέλα του. Είναι μεγάλη τιμή για 'μένα. Θαυμάζω τον Τότι από μικρό παιδί για το ταλέντο του και έτσι δεν ντράπηκα να του το ζητήσω. Μου έδωσε τη φανέλα του και θα τη βάλω στο μουσείο μου», ανέφερε ο αρχηγός της Ρεάλ, ενώ για την αποθέωση του Ιταλού στο Bernabeu, πρόσθεσε:

«Το αξίζει. Έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στο ποδόσφαιρο. Τρέφω μεγάλο θαυμασμό για το πρόσωπό του. Αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα για όλους μας».

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Μήτρογλου το πρώτο γκολ στο Ζενίτ - Μπενφίκα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα