Σπαλέτι: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί»

Σπαλέτι: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί»

Gazzetta team
Σπαλέτι: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί»

bet365

Στις χαμένες ευκαιρίες της Ρόμα, τόσο στην αναμέτρηση της Μαδρίτης, όσο και στο πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία, στάθηκε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, τονίζοντας πως οι παίκτες του δεν πίστεψαν όσα θα έπρεπε στους εαυτούς τους στους δύο αγώνες απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η πραγματικότητα μας στεναχωρεί, καθώς χάσαμε δύο φορές με 2-0. Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε δίκαια στην επόμενη φάση. Πρέπει να βελτιώσουμε την νοοτροπία μας, αλλά πολύ περισσότερο την αποτελεσματικότητά μας. Δεν ήμασταν όσο αποτελεσματικοί θα έπρεπε σήμερα», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός τεχνικός, προσθέτοντας:

«Δεν παίξαμε άσχημα σε κανένα από τα δύο παιχνίδια, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι και τέτοιες αναμετρήσεις σε κάνουν νευρικό. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Θα ήθελα να ήμασταν πιο επιθετικοί, να επικοινωνήσουμε καλύτερα μεταξύ μας και να δείξουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας».

Στροφή στη Serie A κάνει η Ρόμα που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ουντινέζε. Σε απόδοση 1.83 στην Sportingbet η νίκη των Ρωμαίων.

Σε ότι αφορά στη συνέχεια της Ρόμα: «Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο στον αγωνιστικό χώρο και είμαστε ακόμα αρκετά πίσω σε αυτόν τον τομέα. Αν δουλέψουμε πάνω σε αυτήν την αδυναμία, θα βελτιωθούμε και σαν ομάδα, όμως πάνω απ' όλα δεν πρέπει να σπαταλάμε τόσες ευκαιρίες στο μέλλον».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα