Οι πρώτες ενδείξεις για την ερυθρόλευκη 11άδα

Οι πρώτες ενδείξεις για την ερυθρόλευκη 11άδα

bet365

O Μάρκο Σίλβα δεν έκανε την Τρίτη ουσιαστικές δοκιμές ενόψει Παναθηναϊκού, ωστόσο κάποιες προθέσεις του για την 11άδα τις έδειξε.
Αναφορικά με την ενδεκάδα για το κυριακάτικο ντέρμπι ο Μάρκο Σίλβα δεν προχώρησε σε δοκιμές ουσίες. Οι πρώτες ενδείξεις και εκτιμήσεις όμως - όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει κάνουν λόγο για Σιόβα και Φουστέρ ως βασικούς.
Με βάση τους διαθέσιμους παίκτες μία πιθανή 11άδα είναι με Ρομπέρτο κίπερ, δεξί μπακ Σαλίνο και αριστερά Μαζουάκου και κέντρο άμυνας με Σιόβα - Μποτία. Άξονας με Καμπιάσο και Μιλιβόγιεβιτς, δεκάρι Φορτούνη, στο ένα άκρο της επίθεσης ο Φουστέρ και κορυφή ο Ιντέγιε.
Για το άλλο "φτερό" μία θέση διεκδικούν οι Πάρντο (σ.σ. αν και προέρχεται από σχεδόν έναν μήνα αποχής), Σεμπά, Τσόρι και ακόμα και ο Πουλίδο. Τα πιο... σπουδαία πάντως και οι πλέον ουσιώδεις δοκιμές αναμένονται από αύριο Τετάρτη και μετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα