Μελισσανίδης σε Ιβάν: «Ο θάνατός σου η ζωή μου»

Μελισσανίδης σε Ιβάν: «Ο θάνατός σου η ζωή μου»

bet365

Με αφορμή την διακοπή του Κυπέλλου, μετά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης είχαν την πρώτη τους διαφωνία.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης στην Λίγκα συζητήθηκε το θέμα της επανέναρξης του κυπέλλου μετά την διακοπή που αποφάσισε ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επανέλαβε την αρχική του θέση που είχε εκφράσει και μετά τα γεγονότα της Τούμπας με τον Ολυμπιακό. «Να μην συνεχιστεί η διαδικασία του κυπέλλου, συμφωνώ με την απόφαση του κ. Κοντονή και πρέπει να την στηρίξουμε». Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: « Εγώ θέλω να γίνει γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσω για το πρεστίζ της ΑΕΚ ένα τίτλο και να τον κατακτήσω».

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ που δεν περίμενε να αντιδράσει πρώτος απ' όλους ο φίλος του Δημήτρης Μελισσανίδης είπε πως: «Εγώ δεν αλλάζω άποψη, άλλωστε έχουμε συμφωνήσει ότι πρέπει να διακοπεί η διαδικασία». Τότε ήρθε η απάντηση από τον ηγέτη της Ένωσης. «Με τον Σαββίδη μέσα στο γήπεδο θα είναι ο θάνατός σου η ζωή μου, αλλά εκτός και με τον Σαββίδη και όλοι μαζί καλούμαστε να κάνουμε το παν για ένα σωστό ποδόσφαιρο».

Aπό την ΑΕΚ πάντως ξεκαθάρισαν στη συνέχεια ότι «αν πάει καλά η συνάντηση με Κοντονή και φανεί ότι είμαστε σε καλό δρόμο για την επίλυση των θεμάτων, είναι ξεκάθαρο ότι εμείς είμαστε υπέρ του να συνεχιστεί το κύπελλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα