ΕΠΟ: «Εμείς ακούμε προτάσεις εναρμονισμένες με τους κανονισμούς»

ΕΠΟ: «Εμείς ακούμε προτάσεις εναρμονισμένες με τους κανονισμούς»

bet365

Η ΕΠΟ μέσω κύκλων της σχολίασε τα τεκταινόμενα στην Super League. Το... καρφί για ομάδες που αρνούνται να παίξουν ποδόσφαιρο τονίζοντας πως δεν κατεβαίνουν σε ρεβάνς Κυπέλλου.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα στην ΕΠΟ ήταν απόλυτα ενήμεροι για όσα έγιναν στην Super League την Τρίτη. Αυτό συνέβη παρότι δεν είχαν εκπρόσωπό τους στην άτυπη συνάντηση στην Αστροναυτών.

Μέσω κύκλων της η Ομοσπονδία σχολίασε ορισμένα πράγματα: «Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στο να γίνονται συζητήσεις και άτυπες συνεδριάσεις για το καλό του ποδοσφαίρου. Ακούμε όμως προτάσεις μόνο εναρμονισμένες με τους κανονισμούς: της Ομοσπονδίας και της UEFA και της FIFA.

Όποιοι θέλουν - και όποιες ομάδες θέλουν - μπορούν να φέρνουν προτάσεις στην Ομοσπονδία που να είναι σύμφωνες με τους κανονισμούς για να τις συζητάμε μετά. Οι ομάδες θα πρέπει να θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και να ακολουθούν τους κανονισμούς. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν σύλλογοι που να μην θέλουν να κατεβαίνουν σε αγώνες ή να τονίζουν πως δεν θα κατέβουν σε ρεβάνς (σ.σ. η αναφορά είναι κυρίως για τον ΠΑΟΚ). Σε μία τέτοια περίπτωση δεν μπορούν και να λέγονται ποδοσφαιρικές ομάδες».

 

Τελευταία Νέα