Ενοχλημένος ο Σαββίδης με Αλαφούζο

Ενοχλημένος ο Σαββίδης με Αλαφούζο

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με την απουσία του προέδρου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου από την συνεδρίαση της Λίγκας.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ βρέθηκε σήμερα στην συνεδρίαση της SuperLeague όπως είχαμε προαναγγείλει το Gazzetta.gr, ταξιδεύοντας από το κέντρο τον επιχειρήσεων το Ροστόφ στην Αθήνα. Ο Ιβάν Σαββίδης έδειχνε ιδιαίτερα ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν όλοι οι μεγαλομέτοχοι και πρόεδροι των ομάδων στον συνεταιρισμό. Αυτό που του «χτύπησε» άσχημα ήταν η απουσία του Γιάννη Αλαφούζου.

Μάλιστα φέρεται να είπε πως: «Γιατί δεν βρίσκονται όλοι εδώ (σ.σ στα γραφεία της Super League);. Είναι δυνατόν εγώ να έχω διανύσει τόσα χιλιόμετρα για να παραστώ σ' αυτή την σύσκεψη για το καλό του ποδοσφαίρου και ο κ. Αλαφούζος να απουσιάζει;»

Πάντως από το... πράσινο στρατόπεδο τονίστηκε ότι ο κ. Αλαφούζος είχε σοβαρό προσωπικό λόγο για να λείψει, αλλά ενημερώθηκε και συμφώνησε με τις περισσότερες προτάσεις που τέθηκαν στο τραπέζι!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα