Ολυμπιακός: «Κλόουν και φιλοξενούμενος ο Σαββίδης»!

ΣΚΛΗΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑ ΣΑΒΒΙΔΗ

Ολυμπιακός: «Κλόουν και φιλοξενούμενος ο Σαββίδης»!

Νέα ολομέτωπη επίθεση Ολυμπιακού σε Σαββίδη, τον οποίο χαρακτηρίζει κλόουν και φιλοξενούμενο και κάνει λόγο για γραφικότητες! Πως εξέλαβε η ΠΑΕ την συνάντηση της Τρίτης στην Λίγκα!

Ολυμπιακός: «Κλόουν και φιλοξενούμενος ο Σαββίδης»!

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη αποτελούν ένα νέο... κύμα επίθεσης προς το πρόσωπό του. Αναλυτικότερα: «Δεν θα ασχοληθούμε με τις γραφικότητες ενός κλόουν που είναι φιλοξενούμενος στην χώρα μας». Οι ερυθρόλευκοι έχουν αναφέρει ξανά σε τοποθέτησή τους πως ο Σαββίδης είναι φιλοξενούμενος στην Ελλάδα, γεγονός που είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Σε σχέση με το άτυπο συμβούλιο της Λίγκας από πλευράς των Πειραιωτών προέκυπτε πως δεν ελήφθη καμία απόφαση και ότι όποιες προτάσεις υπάρχουν πρέπει να γίνουν στο Δ.Σ. της Λίγκας. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως στην συνάντηση της Τρίτης ο καθένας έβαζε το δικό του ζήτημα και δεν υπήρξε γόνιμος διάλογος. Ο νταμπλούχος Ελλάδας από μέρους του ξεκαθαρίζει πως αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το ποδόσφαιρο και πως τα θέματα που πρέπει τα λύνει θεσμικά. «Δεν τα λύνει σε συναντήσεις που θυμίζουν τσίρκο», ήταν η σχετική διαρροή για την σημερινή συνάντηση.

Best of internet