Ολυμπιακός: «Κλόουν και φιλοξενούμενος ο Σαββίδης»!

Ολυμπιακός: «Κλόουν και φιλοξενούμενος ο Σαββίδης»!

bet365

Νέα ολομέτωπη επίθεση Ολυμπιακού σε Σαββίδη, τον οποίο χαρακτηρίζει κλόουν και φιλοξενούμενο και κάνει λόγο για γραφικότητες! Πως εξέλαβε η ΠΑΕ την συνάντηση της Τρίτης στην Λίγκα!

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη αποτελούν ένα νέο... κύμα επίθεσης προς το πρόσωπό του. Αναλυτικότερα: «Δεν θα ασχοληθούμε με τις γραφικότητες ενός κλόουν που είναι φιλοξενούμενος στην χώρα μας». Οι ερυθρόλευκοι έχουν αναφέρει ξανά σε τοποθέτησή τους πως ο Σαββίδης είναι φιλοξενούμενος στην Ελλάδα, γεγονός που είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Σε σχέση με το άτυπο συμβούλιο της Λίγκας από πλευράς των Πειραιωτών προέκυπτε πως δεν ελήφθη καμία απόφαση και ότι όποιες προτάσεις υπάρχουν πρέπει να γίνουν στο Δ.Σ. της Λίγκας. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως στην συνάντηση της Τρίτης ο καθένας έβαζε το δικό του ζήτημα και δεν υπήρξε γόνιμος διάλογος. Ο νταμπλούχος Ελλάδας από μέρους του ξεκαθαρίζει πως αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το ποδόσφαιρο και πως τα θέματα που πρέπει τα λύνει θεσμικά. «Δεν τα λύνει σε συναντήσεις που θυμίζουν τσίρκο», ήταν η σχετική διαρροή για την σημερινή συνάντηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα