Η στάση Κοντονή μετά την συνάντηση στην Λίγκα

Η στάση Κοντονή μετά την συνάντηση στην Λίγκα

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής φρόντισε να έχει πλήρη εικόνα για την συνάντηση στην Λίγκα και παραμένει ανοιχτός σε οποιαδήποτε κουβέντα με τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Ο Υπουργός Αθλητισμού σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μερίμνησε ώστε να μάθει από πρώτο χέρι το τι συνέβη στην Super League το απόγευμα της Τρίτης.

Ο ίδιος θεωρεί πως τέτοιες κινήσεις είναι προς την σωστή κατεύθυνση, ωστόσο περίμενε μία πιο ουσιαστική συζήτηση για τα... καυτά ποδοσφαιρικά ζητήματα. Αναμφίβολα και εμμένει στις θέσεις του αλλά και στην απόφασή του περί διακοπής του Κυπέλλου Ελλάδας. Απόφαση που εξακολουθεί να πιστεύει πως ήταν σωστή.

Επίσης αναμένει και την επιτροπή που θα συσταθεί για να του πάει τις προτάσεις της. Ο Σταύρος Κοντονής συνεχίζει να είναι ανοιχτός σε οποιοδήποτε αίτημα Λίγκας ή ομάδων για συνάντηση. Και φυσικά δεν έχει κανένα... θέμα να καθίσει να μιλήσει και με τους ιδιοκτήτες των συλλόγων για το τι θα πρέπει να αλλάξει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα