Ο ρόλος του... καραγκιόζη και η πρόταση για τα Δ.Σ.!

Ο ρόλος του... καραγκιόζη και η πρόταση για τα Δ.Σ.!

bet365

Ο Μανώλης Μαθιουλάκης ζήτησε πρωτάθλημα για όλους και όχι... μονοπώλιο των μεγάλων. Η ατάκα του για καραγκιόζη και η πρόταση για παρουσία ιδιοκτητών στα επόμενα Δ.Σ..
Στον Πλατανιά αυτό που κατάλαβαν από την άτυπη συνάντηση στην Super League ήταν πως υπήρξε μία μεγάλη και θετική διάθεση από κάποιες πλευρές. Ότι - παρά τις διαφορές και τις... αντιδικίες - έγινε προσπάθεια για εμφανή πρόοδο.
Κάτι το οποίο έπεσε στο τραπέζι και συμφωνήθηκε ήταν πως στα συμβούλια της Λίγκας να απαρτίζονται κυρίως από τους ιδιοκτήτες και τους μεγαλομετόχους ή έστω μικρομετόχους και όχι από απλούς εκπρόσωπους ή στελέχη των ομάδων. Εφόσον τελικώς αυτό υλοποιηθεί θα είναι ένα σημαντικό βήμα, έτσι όπως το βλέπουν στον Πλατανιά.
Ανάμεσα στα άλλα στην διάρκεια της παρουσίας του στην συνάντηση ο ισχυρός άνδρας του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης, τόνισε: «Ως Πλατανιάς αρνούμαστε τον ρόλο του... καραγκιόζη. Να είναι δηλαδή 12 ομάδες που παρακολουθούν τους 4 μεγάλους να κοντράρονται και να... σκοτώνονται. Να είμαστε σαν θεατές σε όλο αυτό. Το πρωτάθλημα πρέπει να είναι για όλους. Αλλιώς ας κάνουν οι τέσσερις ένα δικό τους πρωτάθλημα και ας αφήσουν εμάς να κάνουμε μία χωριστή Λίγκα. Δεν έχει νόημα και αξία όλο αυτό που γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα