Θεοδωρίδης: «Το Κύπελλο θα γίνει, πρόβλημα του Σαββίδη μην κατέβει»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Το Κύπελλο θα γίνει, πρόβλημα του Σαββίδη μην κατέβει»

bet365

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης δεν αναφέρθηκε πολύ στο θέμα της σύσκεψης αλλά στο ντέρμπι και το Κύπελλο, όπου και τόνισε πως θα γίνει και πως είναι πρόβλημα του Σαββίδη να μην κατέβει στη ρεβάνς.

Αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της Λίγκας ανέφερε αρχικά: «Ήρθα σήμερα για ευνόητους λόγους ακούστηκαν όλες οι γνώμες. Για να είμαι ειλικρινής δεν μορφώθηκα καθόλου, όλο τα ίδια και τα ίδια. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις όπως ανέφερε και ο πρόεδρος κύριος Μποροβλήλος».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν θα γίνει τίποτα με τον Παναθηναϊκό. Το Καραϊσκάκη και τα αποδυτήριά της είναι μοναστήρι και θα το τηρήσουμε αυτό. Να κάνουμε έναν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να πως στον κόσμο να μην κάνει τίποτα, να γίνει μια γιορτή όπως σε κάθε παιχνίδι μας. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες να φτάσουν στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Και στον κόσμο να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το Κύπελλο και την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην κατεβάσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς: «Πρόβλημα του ΠΑΟΚ και του κυρίου Σαββίδη να μην κατέβουν. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι κάτι ιερό. Παίζουν όλες οι ομάδες από όλη την Ελλάδα, δεν το συζητάω να μην γίνει και πιστεύω πως θα γίνει. Θα συνετιστούν όλοι γιατί είναι θεσμός και δεν μπορείς να καταργήσεις έναν θεσμό».

Για όσα ακούστηκαν: «Ο καθένας έχει τις επόψεις του, εμείς έχουμε πάρει το πρωτάθλημα και είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου είτε το θέλετε είτε όχι. Θα πάρουμε και το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός έχει ή όχι την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον Φορτούνη. Βγαίνουν τα παπαγαλάκια και λένε ότι θέλουν.

Μας βγάζουν εκτός ρυθμό με την διακοπή του Ηρακλή, θα αρχίσουν και τα μπάνια τώρα, καταλαβαίνετε τι λέω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα