Η ματσάρα του Λονδίνου αποκλειστικά στο ΟΤΕ Sports 2 HD!

Gazzetta team
Η ματσάρα του Λονδίνου αποκλειστικά στο ΟΤΕ Sports 2 HD!

bet365

Θα μπορούσε να είναι και τελικός. Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι έχουν... ανοιχτούς λογαριασμούς και τους λύνουν στο Στάμφορντ Μπριτζ την Τετάρτη (21.45), σε μια αναμέτρηση που μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και σε High Definition μόνο από τo κανάλι ΟΤΕ SPORT 2HD

Το βράδυ της Τετάρτης όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Λονδίνο. Η ματσάρα της Τσέλσι με την Παρί απλά... δεν χάνεται! Το 2-1 του πρώτου αγώνα, με τους «μαχητικούς» Λονδρέζους να βρίσκουν τρόπο να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης, δίνει έξτρα ενδιαφέρον στο ούτως ή άλλως σημαντικό ματς του Στάμφορντ Μπριτζ. Μαζί με την επιθυμία των «Μπλε» για εκδίκηση απέναντι στην ομάδα που τους πέταξε εκτός Champions League στα προημιτελικά της περσινής διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση έρχεται σε μια καλή χρονικά στιγμή για την Τσέλσι, η οποία με τον Γκους Χίντινκ είναι σαφώς βελτιωμένη και αγώνα με τον αγώνα χτίζει αυτοπεποίθηση. Οι Λονδρέζοι μετρούν 13 σερί ματς χωρίς ήττα στην Premier League, ενώ έχουν και τρεις απανωτές νίκες, με αποτέλεσμα η ψυχολογία να είναι σαφώς καλύτερη. «Πρέπει να μπούμε... αγριεμένοι από την αρχή αλλά με ελεγχόμενο τρόπο», είπε ο Ολλανδός τεχνικός, προαναγγέλλοντας μεγάλη μάχη! Ο Χίντινκ αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Ντιέγκο Κόστα, ωστόσο θα λείπει ο Ζουμά και πιθανότατα ο Τέρι από την άμυνα.

Το 2-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Τσέλσι - Παρί και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ζλάταν γράψει το 1-0, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Από την άλλη, οι Παριζιάνοι προσγειώθηκαν στο Λονδίνο χωρίς νέα προβλήματα μετά το 0-0 με την Μονπελιέ. Ο Ματουιντί συμπεριελήφθη στην αποστολή, αλλά ο Μπλαν θα αποφασίσει τη συμμετοχή του την τελευταία στιγμή. Ο Βεράτι πιθανόν θα μείνει επίσης εκτός.

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν το βράδυ της Τετάρτης οδηγούν στο ΟΤΕ SPORT 2HD.

Απολαύστε από τις 20.00 το UEFA Champions League Show με καλεσμένο τον Άκη Ζήκο και στη συνέχεια μπείτε στη μαγεία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με το κορυφαίο συνδρομητικό αθλητικό κανάλι . Απεσταλμένος του ΟΤΕ TV στο Λονδίνο για τον αγώνα της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα