Επίθεση Ιβάν Σαββίδη σε Μποροβήλο!

Επίθεση Ιβάν Σαββίδη σε Μποροβήλο!

Επίθεση Ιβάν Σαββίδη σε Μποροβήλο!

Με την πρόταση Κωστούλα, για παραίτηση Μποροβήλου συντάχθηκε ο Ιβάν Σαββίδης, επισημαίνοντας πως δεν είναι δυνατό ένας υπόδικος να διαχειρίζεται τόσο πολλά χρήματα και τις τύχες του Ελληνικού ποδοσφαίρου! 

Όταν έφτασε η ώρα να αναφερθεί στον πρόεδρο της Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, επισήμανε πως προσυπογράφει την πρόταση του προέδρου του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα κι αναφέρθηκε στην επένδυση που έχει κάνει στην ομάδα του. Παράλληλα στάθηκε και στο προσωπικό του ζήτημα για όσους τον αποκαλούν «ξένο» τις τελευταίες ώρες, όπου κι εκεί είχε... κόντρα με τον Σάββα Θεοδωρίδη:

«Δεν μπορεί ο κ. Μποροροβήλος, ένας υπόδικος, να διαχειρίζεται τα λεφτά μου ένας υπόδικος. Έχω βάλει 70 εκατ. και δεν μπορεί να τα διαχειρίζεται ένας υπόδικος. Να βγάλουμε μισθό στους διαιτητές και να τους δίνουμε και μπόνους ανά παιχνίδι για να τους κάνουμε όσο πιο ανεξάρτητους γίνεται. Ήρθα εδώ για να δώσουμε λύσεις και δεν ακούω καμία λύση.

Θα προσυπέγραφα μόνο την πρόταση Κωστούλα για απομάκρυνση του Μποροβήλου. Και κοιτάξτε κάτι. Ο πρώτος που πλήττεται από την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Ολυμπιακός. Τώρα θα αναγκαστεί να παίξει προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δεν το είχαν σκεφτεί. Το πρόβλημα είναι επίσης και οι δημοσιογράφοι και οι στρατοί. Όσο για αυτά που έμαθα ότι είπατε για μένα, θα δηλώνω Ρώσος, αφού δεν με θέλετε. Εγώ είμαι Πόντιος κι Έλληνας. Κάποιοι είχαν το θράσος να μου πουν ότι είμαι ξένος».

Σάββας Θεοδωρίδης: «Ποιοι είναι αυτοί; Ποιοι σε λένε ξένο;»

Ιβάν Σαββίδης: «Το ξαναλέω. Εγώ μιλάω μόνο με ιδιοκτήτες. Εμείς θα τα πούμε στα δικαστήρια».

Best of internet