Τα συγχαρητήρια του Γκάλη στον Χατζηνικολάου!

Τα συγχαρητήρια του Γκάλη στον Χατζηνικολάου!

Τα συγχαρητήρια του Γκάλη στον Χατζηνικολάου!

Μία μεγάλη φιλία συνδέει τους Νίκο Γκάλη και Γιάννη Χατζηνικολάου, με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ να συγχαίρει τον τεχνικό του Πανθρακικού για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ενώ συναντήθηκαν και στη Θεσσαλονίκη!

Νίκος Γκάλης και Γιάννης Χατζηνικολάου έχουν ένα κοινό που τους συνδέει, ότι αγωνίζονταν στον Άρη, κι ας ήταν σε διαφορετικά αθλήματα.

Ο πρώτος στο μπάσκετ, όπου κατέκτησε τα πάντα και αποτέλεσε τον θρύλο όχι μόνο των «κιτρίνων», αλλά και της Εθνικής μας, καθώς ήταν από τους βασικούς συντελεστές του χρυσού στο Ευρωμπάσκετ το 1987 και του ασημένιου δύο χρόνια αργότερα, και ο δεύτερος στο ποδόσφαιρο, όπου επί σειρά ετών φορούσε τη φανέλα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει σημασία, αφού οι δεσμοί φιλίας τους είναι άρρηκτοι με το πέρασμα των χρόνων. Έτσι, έχουν και μεταξύ τους επικοινωνία, όπως συνέβη και το βράδυ της Κυριακής, μετά τη μεγάλη νίκη του Πανθρακικού επί του ΠΑΟΚ.

Ο Γκάλης τηλεφώνησε στον Χατζηνικολάου για να τον συγχαρεί για τη μεγάλη αυτή επιτυχία, όπως αναφέρει και η Goal, με την εν λόγω εφημερίδα να τονίζει πως οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και στη Θεσσαλονίκη για τον... καφέ του θριάμβου, γεγονός που αποδεικνύει τη στενή φιλία που έχουν.

Best of internet