Ιβάν: «Με υπαλλήλους εγώ δεν μιλάω»!

Ιβάν: «Με υπαλλήλους εγώ δεν μιλάω»!

Ιβάν: «Με υπαλλήλους εγώ δεν μιλάω»!

Με την συμπλήρωση περίπου 1 ώρας από την έναρξη της σύσκεψης στην Σούπερ Λίγκα, η πλευρά του Ολυμπιακού απείλησε με αποχώρηση μετά από έντονες αντεγκλήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη! 

Οι φωνές ακούστηκαν μέχρι τους διαδρόμους. Η ένταση ήταν μεγάλη και οι πάντες ήταν σε... εγρήγορση. Τελικά όπως έγινε γνωστό, πίσω από τις κλειστές πόρτες υπήρξε έντονη λογομαχία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη. Μάλιστα η «ερυθρόλευκη» πλευρά (Θεοδωρίδης, Γιαννίκος και Καραπαπάς) ήταν έτοιμη προς αποχώρηση. Τελικά αυτό δεν συνέβη αφού η... φωτιά έσβησε σχετικά γρήγορα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά των Πειραιωτών αποφάσισε να αποχωρήσει όταν ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ τόνισε προς τον κ. Γιαννίκο: «Εσύ είσαι υπάλληλος και δεν θα μου μιλας. Εγώ μιλάω μόνο με ιδιοκτήτες. Εσύ είσαι υπάλληλος»! Στην παρέμβαση Θεοδωρίδη «εγώ να μιλάω; Γιατί εγώ είμαι αντιπρόεδρος», ο κ. Σαββίδης τόνισε πως «Όχι εσύ μπορείς. Δεν είσαι υπάλληλος αλλά δεν είσαι και ιδιοκτήτης. Εγώ θέλω να μιλάω μόνο με ιδιοκτήτες». 

Best of internet