Ιγκλέσιας στο gazzetta.gr: «Δείξαμε ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα»

Ιγκλέσιας στο gazzetta.gr: «Δείξαμε ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα»

bet365

Ο Ματίας Ιγκλέσιας, μιλώντας στο gazzetta.gr μίλησε για τις ευκαιρίες που είχε ο Αστέρας Τρίπολης με την ΑΕΚ, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας για τη συνέχεια.

Ο Ματίας Ιγκλέσιας, μετά τη λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ, μίλησε από τη μεικτή ζώνη του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο gazzetta.gr για τις ευκαιρίες που είχε ο Αστέρας και για τα πέντε σημαντικά ματς που έχει μπροστά της η ομάδα του.

Παράλληλα, τόνισε ότι στόχος είναι η είσοδος στα πλέι οφ και προκειμένου να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται άπαντες να είναι μια... γροθιά.

«Ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς γιατί χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς. Το παλέψαμε αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά, όμως και πλέον κοιτάζουμε το επόμενο ματς», σχολίασε αρχικά για το ματς ο μέσος του Αστέρα, ο οποίος επέστρεψε στη δράση ύστερα από τέσσερα ματς, όπου ήταν τραυματίας και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά για εμάς ήταν στην αρχή δύσκολο να έχουμε την κατοχή λόγω του ότι ο αντίπαλος μας άσκησε καλό πρέσινγκ. Σιγά-σιγά ανεβήκαμε, μπήκαμε στο ματς και πήραμε ρυθμό. Κάναμε καλό ματς και δείξαμε ότι είμαστε δυνατή ομάδα».

«Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν παράπονα. Ο διαιτητής ήταν εκεί και είδε ότι δεν υπήρχε παράβαση», σχολίασε ο Αργεντινός για τη φάση με τον Λαμπρόπουλο που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι.

Για 5ο ματς η ομάδα σας δεν σκόραρε, σας αγχώνει αυτό ενόψει της συνέχειας;

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι άγχος αλλά ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας πέντε ματς και θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να εξασφαλίσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ. Όλοι το ξέρουν αυτό. Με την ΑΕΚ είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν σκοράραμε».

Μια ευχή για τη συνέχεια;

«Θέλω να ευχηθώ στο νέο προπονητή καλή επιτυχία, πρέπει τώρα να είμαστε όλοι ενωμένοι. Μακάρι να κλείσει καλά η χρονιά, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα