Υποκλίνονται στο εξωτερικό στη βοήθεια του Ολυμπιακού στους πρόσφυγες (pics)

Υποκλίνονται στο εξωτερικό στη βοήθεια του Ολυμπιακού στους πρόσφυγες (pics)

Από την Ισπανία και τη Βραζιλία μέχρι κι η Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσιογράφων... στέκονται στην σημαντική βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους πρόσφυγες.

Υποκλίνονται στο εξωτερικό στη βοήθεια του Ολυμπιακού στους πρόσφυγες (pics)

Στη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση, μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, οι Έλληνες δηλώνουν «παρών» βοηθώντας τους Σύρους πρόσφυγες. 

Σ΄αυτή την προσπάθεια σημαντικό ρόλο έχουν κι οι πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι κατόπιν πρωτοβουλίας του Βαγγέλη Μαρινάκη μοιράζουν φαγητό στους ανθρώπους που φτάνουν καθημερινά στο Λιμάνι του Πειραιά.

Όλη η Ευρώπη στέκεται στη σημαντική βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πέρα από τη «Marca» και την «Record», διάφορα μεγάλα Μέσα από την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Βραζιλία, αναπαράγουν το εν λόγω θέμα, εξυμνώντας τη σημασία αυτής της ξεχωριστής κίνησης από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Μάλιστα, ακόμη κι η AIPS κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη χέρα βοηθείας που απλώνουν οι «ερυθρόλευκοι» στους ανθρώπους που ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους.

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Ρεάλ - Ρόμα και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ρονάλντο γράψει το 1-0, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

AIPS: «ο Ελληνικός σύλλογος Ολυμπιακός στηρίζει τους πρόσφυγες»

«Κατόπιν εντολής του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός θα σερβίρει 1.500 γεύματα καθημερινά που θα ετοιμάζονται στην κουζίνα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μέχρι όσο χρειαστεί», αναφέρει μεταξύ άλλων.

sabadο.pt: «Ο Ολυμπιακός προσφέρει 1.500 γεύματα καθημερινά στους Σύρους πρόσφυγες»

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι κι η είδηση της «Observador»

«O Jogo»: «Ο Ολυμπιακός θα δίνει φαγητό στους πρόσφυγες»

maisfutebol.iol.pt: «Ο Ολυμπιακός δείχνει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο βοηθώντας τους άπορους».

sportyou.es: «Διανομή φαγητού στους πρόσφυγες από τον Ολυμπιακό»

es.besoccer.com: «Ο Ολυμπιακός σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες της Συρίας»

brazil.shafaqna.com

Best of internet