Προς... ναυάγιο οι συναντήσεις στη Super League!

Gazzetta team
Προς... ναυάγιο οι συναντήσεις στη Super League!

bet365

Εξαιρετικά δύσκολο είναι να γίνει η συνάντηση των ιδιοκτητών Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ που ήθελε ο Σταύρος Κοντονής ενώ θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα πάνε ούτε στην άτυπη συνεδρίαση της Super League.

Για τις 16.00 είναι προγραμματισμένη η άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών των ομάδων της Super League στα νέα γραφεία του συνεταιρισμού στο Μαρούσι και είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί σε φιάσκο, καθώς θεωρείται πλέον δεδομένο ότι δεν θα πάνε όλοι οι ιδιοκτήτες.

Επίσης, θεωρείται πλέον αδύνατο να γίνει η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους ιδιοκτήτες Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει διαμηνύσει ότι δεν θα πάει, την ίδια ώρα που φέρεται να είναι στο εξωτερικό. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αν δεν πάει ο Μαρινάκης, δεν θα συναντηθεί ούτε και με τους υπόλοιπους, που έχουν ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα Κοντονή και δήλωσαν ότι θα είναι παρόντες.

Ετσι όπως πάνε τα πράγματα, αυτό που έλεγαν όλοι ως κρίσιμη συνάντηση, ίσως αποδειχθεί μία ακόμα χαμένη ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς μετά την απουσία Μαρινάκη, θεωρείται βέβαιο ότι ούτε οι Μελισσανίδης, Αλαφούζος και Σαββίδης (παρότι βρίσκεται στην Αθήνα), δεν θα πάνε στο κάλεσμα του Μποροβήλου και θα στείλουν εκπροσώπους...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα