Με το... καλημέρα ουρές στο «Καραϊσκάκης» (pic)

Με το... καλημέρα ουρές στο «Καραϊσκάκης» (pic)

Με το... καλημέρα ουρές στο «Καραϊσκάκης» (pic)

bet365

Τα εκδοτήρια στο «Καραϊσκάκης» άνοιξαν στις 11:00 το πρωί, αλλά από νωρίς φίλοι του Ολυμπιακού είχαν δημιουργήσει ουρές για να εξασφαλίσουν την αγορά του εισιτηρίου τους για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα το πρωί στις 11:00 άνοιξαν τα εκδοτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη διάθεση των εισιτηρίων για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας σχημάτισαν ουρές δείχνοντας τις... διαθέσεις τους ώστε να έχουμε ακόμη ένα sold out στο φαληρικό γήπεδο.

Θυμίζουμε ότι τα εκδοτήρια είναι έξω από την Θύρα 25, ενώ ο κόσμος θα μπορεί να κάνει την αγορά του εισιτηρίου του και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας «olympiacos.org».

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Παναθηναϊκό! / The ticket sale for the match against Panathinaikos has begun! #olympiacos #superleague #tickets

Posted by Olympiacos FC on Tuesday, March 8, 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα