Στην Αθήνα ο Ιβάν Σαββίδης με συγκεκριμένη ατζέντα

Στην Αθήνα ο Ιβάν Σαββίδης με συγκεκριμένη ατζέντα

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει φτάσει από νωρίς το πρωί στην Αθήνα και περιμένει ειδοποίηση ενόψει της συνάντησης με τον κ. Κοντονή πριν την σύσκεψη στη Λίγκα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε, ήδη, με τον πρόεδρο της ομάδας, Λούμπος Μίχελ και τον αντιπρόεδρο, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, που νωρίς νωρίς ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο και άνθρωπο εμπιστοσύνης του Σαββίδη, Κώστα Φωτιάδη.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ, που έχει κατέβει στην Αθήνα με συγκεκριμένη ατζέντα και προτάσεις για το θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, περιμένει ειδοποίηση για την συνάντηση των τεσσάρων ιδιοκτητών, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που είναι να πραγματοποιηθεί στις 15:00 στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

Στη σύσκεψη της Λίγκας ο «Δικέφαλος» θα εκπροσωπηθεί από τους Ιβάν Σαββίδη, Λούμπος Μίχελ και Χρυσόστομο Γκαγκάτση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα