Η τρέλα στα γκολ της Λέστερ, προκαλεί... ρίχτερ!

Η τρέλα στα γκολ της Λέστερ, προκαλεί... ρίχτερ!

Η τρέλα στα γκολ της Λέστερ, προκαλεί... ρίχτερ!

Έρευνα που πραγματοποίησαν φοιτητές γεωλογίας στο Λέστερ, απέδειξε ότι οι πανηγυρισμοί των οπαδών στα γκολ της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι, προκαλούν... σεισμικές δονήσεις!  

Σύμφωνα με τ' αποτελέσματα της ομάδας των φοιτητών, εκ μέρους των οποίων μίλησε ο Ρίτσαρντ Χόιλ, αποδείχθηκε ότι στο γκολ που πέτυχε ο Λεονάρντο Ουγιόα στο 89ο λεπτό του εντός έδρας αγώνα με τη Νόριτς, για να χαρίσει τη νίκη στη Λέστερ με σκορ 1-0 πριν από λίγο καιρό, προκάλεσε σεισμική δόνηση μεγέθους 0,3 ρίχτερ στο «King Power Stadium»!

Μεγαλύτερη σεισμική δόνηση θα πραγματοποιηθεί, αν η Λέστερ σηκώσει τη φετινή Premier League. Στο 2.15 τιμάται στη Magicbet το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

«Η έρευνα, αποκάλυψε τη σχέση που είχε το ακριβές χρονικό σημείο του γκολ με το χρονικό σημείο κατά το οποίο κατεγράφη σεισμική δραστηριότητα... Τα μηχανήματα που χρησιμοποιήσαμε, μετρούν σεισμικές δονήσεις από ξαφνικές εκτονώσεις ενέργειας, όπως έγινε και με τους οπαδούς της Λέστερ τη στιγμή του γκολ που πέτυχε η ομάδα» ήταν τα λόγια του Χόιλ, από το Πανεπιστήμιο του Λέστερ και το τμήμα της Γεωλογίας.

Best of internet