Μπαντής: «Δυσαρεστημένοι από την ισοπαλία, ικανοποιημένοι από την εικόνα»

Gazzetta team
Μπαντής: «Δυσαρεστημένοι από την ισοπαλία, ικανοποιημένοι από την εικόνα»

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στην ισοπαλία με την ΑΕΚ στην Τρίπολη, με τον Γιώργο Μπαντή να τονίζει πως ο ένας βαθμός δεν αφήνει ικανοποιημένους του Αρκάδες, παρά την καλή εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Αστέρα:

Για το αν είναι ικανοποιητικός ο βαθμός απέναντι στην ΑΕΚ: «Κάθε πόντος για κάθε ομάδα είναι σημαντικός. Εμάς, όμως, δεν μας φτάνει αυτό. Είμαστε σε ένα σημείο που χρειαζόμαστε μόνο να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε δυσαρεστημένοι απ’ αυτό, αλλά ευχαριστημένοι από την εικόνα που έδειξε η ομάδα».

Για την δυσκολία του Αστέρα στο σκοράρισμα: «Όταν θες να μπεις στην τετράδα και έχεις να σκοράρεις τόσο καιρό δεν μπορεί να είναι καλό. Δουλεύουμε ήδη πάνω σ’ αυτό. Σήμερα ήρθαν οι ευκαιρίες και σίγουρα στη συνέχεια θα έρθει και το γκολ».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό: «Όταν φτάνεις στο τέλος, η τακτική είναι σημαντική στο ποδόσφαιρο. Δεν μας φτάνει ο ένας βαθμός, στόχος μας είναι η νίκη και θα το επιδιώξουμε».

Για τις καλές αποκρούσεις που έκανε: «Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν έντεκα παίκτες, κανείς δεν μπορεί να καταφέρει κάτι μόνος του. Κι εγώ χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα