Λαμπρόπουλος: «Για σωστούς λόγους δεν θα γίνει το Κύπελλο»

Λαμπρόπουλος: «Για σωστούς λόγους δεν θα γίνει το Κύπελλο»

Gazzetta team
Λαμπρόπουλος: «Για σωστούς λόγους δεν θα γίνει το Κύπελλο»

bet365

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι δίκαια ήρθε η ισοπαλία της ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση διακοπής του Κυπέλλου.

«Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου, εκτός από 1-2 λάθη που κάναμε εμείς, αλλά δεν ήμασταν καλοί στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν καταφέραμε να κάνουμε μια δυο ευκαιρίες που είχαμε γκολ και πιστεύω ότι δίκαια ήρθε αυτό το αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί με τον Πογιέτ ότι οι αντίπαλοί του παρατάχθηκαν πολύ αμυντικά. «Σίγουρα ο Αστέρας θέλει να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί για να μπει στα playoffs, σίγουρα θα παίξει με σκοπιμότητα. Δεν ξέρω αν έπαιξαν με αυτό το σκεπτικό, αλλά σίγουρα ήταν πιο παθητικοί από μας. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κάνουμε φάσεις, αλλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι καθόλου».

Τέλος αναφέρθηκε στους στόχους της ΑΕΚ μετά και την διακοπή του Κυπέλλου: «Από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, είχαμε πει ότι βασικός μας στόχος είναι το κύπελλο και η δεύτερη θέση. Το κύπελλο δυστυχώς, για σωστούς λόγους για μένα, δεν θα πραγματοποιηθεί, από εδώ και πέρα είναι η δεύτερη θέση, κυνηγάμε αυτό το εισιτήριο, για το Champions League, ώστε η ομάδα να ανέβει επίπεδο και του χρόνου να είμαστε πιο δυνατοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα