Νίκη σωτηρίας η Εσπανιόλ! (vid)

Νίκη σωτηρίας η Εσπανιόλ! (vid)

Gazzetta team
Νίκη σωτηρίας η Εσπανιόλ! (vid)

bet365

Η Εσπανιόλ ξεπέρασε την... γαστρεντερίτιδα, επέστρεψε στις νίκες και με το 2-1 επί της Ράγιο έκανε σημαντικό βήμα παραμονής.

Αυτή τη φορά η Εσπανιόλ ήταν ξεκούραστη, οι παίκτες της ξεπέρασαν την γαστρεντερίτιδα και πήρε τον... τελικό με τη Βαγιαδολίδ. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-1 της Ράγιο με γκολάρα του Πέρεθ και βρέθηκαν στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι είναι στο όριο του υποβιβασμού, ωστόσο με 60 γκολ παθητικό, το χειρότερο από κάθε άλλη ομάδα των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα!

Η παράδοση ήταν πολύ άσχημη για την Ράγιο, η οποία μετρούσε μόλις ένα διπλό σε 13 επισκέψεις στην έδρα της Εσπανιόλ, ωστόσο δεν έκανε και πολλά για να την αλλάξει. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, τις καλύτερες ευκαιρίες και την ουσία, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο στον δρόμο για τη σωτηρία. Ο Αμπραάμ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 12' από ασίστ του Ασενσιο. Η ομάδα του Γκάλκα πίεσε, αλλά ο Μορένο δεν κατάφερε κάτι περισσότερο στις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Η Ράγιο στην καλύτερή της στιγμή, στο 67' κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπεμπε. Η Εσπανιόλ αντέδρασε, έβαλε την αντίπαλο στην περιοχή της και με γκολάρα του Πέρεθ στο 77' επικράτησε 2-1!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα