«Ερυθρόλευκη» άγνοια για την πρόθεση Κοντονή

«Ερυθρόλευκη» άγνοια για την πρόθεση Κοντονή

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία ενημέρωση για τις προθέσεις του Σταύρου Κοντονή για συνάντηση των μεγάλων πριν από την άτυπη επαφή των ιδιοκτητών της Λίγκας την Τρίτη.

«Ερυθρόλευκη» άγνοια για την πρόθεση Κοντονή

Στο σχετικό κείμενο του Gazzetta.gr διαβάσατε πριν και για τις προσπάθειες του Κοντονή να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι Μαρινάκης, Αλαφούζος, Σαββίδης και Μελισσανίδης και για την άγνοια από τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μία επαφή που ο Σταύρος Κοντονής θέλει να γίνει πριν την άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών στην Λίγκα την Τρίτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» είτε ανεπίσημα είτε επίσημα δεν έχουν καμία ενημέρωση για την πρόθεση του Υπουργού Αθλητισμού και για το πλάνο του για μία τέτοια συνάντηση. Αυτό προέκυπτε από μεριάς των Πειραιωτών μετά την σχετική πληροφόρηση.

Εκτός των άλλων στο Λιμάνι υπάρχει και δυσφορία και μεγάλη ενόχληση για τον Κοντονή μετά και τις δύο τελευταίες αποφάσεις του. Η μία για την διακοπή του Κυπέλλου και η άλλη η ματαίωση του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηρακλή, που αφήνει την ομάδα για αρκετές ημέρες απραξίας πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναφορικά με την Super League στην πειραϊκή ΠΑΕ δεν έχουν αλλάξει θέση ή στάση. Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει προαναγγείλει πως θα κάνει προτάσεις για την λύση των προβλημάτων και όχι τον εντυπωσιασμό. Στους «ερυθρόλευκους» υπάρχει η βεβαιότητα πως οι αντίπαλοι του το μόνο που θέλουν είναι να αποχωρήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το ποδόσφαιρο και ότι γενικά αυτός είναι ο πραγματικός τους στόχος.

Best of internet