Δημούτσος: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα»

Δημούτσος: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα»

Δημούτσος: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα»

Ο Ελίνι Δημούτσος πιστεύει ότι ο Αστέρας πρέπει να εκμεταλλευτεί περισσότερο την έδρα του για να μπει στα πλέι οφ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΡΙΠΟΛΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Ο Αστέρας δεν έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα του, όπως έκανε τις προηγούμενες χρονιές, και ο Ελίνι Δημούτσος παραδέχτηκε, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ότι αυτό πρέπει να γίνει σε μεγαλύτερο βαθμό. «Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη σήμερα, είχαμε αυτόν τον σκοπό. Δεν είμαστε και ικανοποιημένοι, αλλά είχαμε καλή εικόνα στο παιχνίδι και αυτό μας ικανοποιεί», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το δύσκολο πρόγραμμα και αν είναι εφικτός ο στόχος της 5άδας: «Εμείς το πιστεύουμε, γι' αυτό παίζουμε στον Αστέρα. Είναι δύσκολο, χάσαμε βαθμούς εκεί που δεν έπρεπε και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και πρέπει να εκμεταλλευτούμε λίγο παραπάνω την έδρα μας».

Για το αν θα μπορούσε να πάρει περαιτέρω βαθμούς και εκτός έδρας: «Στην έδρα μας θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει πιο πολλά παιχνίδια. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποιους βαθμούς και εκτός, αλλά Στην τρίπολη χάσαμε ματς που δεν έπρεπε να χάσουμε και έπρεπε να πάρουμε περισότερους βαθμούς. Τώρα μένουν πέντε παιχνίδια και, όπως είπα και πριν, να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».

Για το αν μπορεί να καλυφθεί το κενό του Γιάννου: «Αυτό είναι θέμα προπονητή, εμείς θα το δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε. Είναι σημαντική απώλεια και πρέπει να βρούμε τώρα λύσεις εκ των έσω, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Όμως, δεν πιστεύω ότι γκολ είναι μόνο θέμα σέντερ φορ, πρέπει να βελτιώσουμε και την επιθετική μας λειτουργία και πιστεύω ότι θα το κάνει ο προπονητής. Είναι λίγες μέρες εδώ και είναι δύσκολο να περάσει τη φιλοσοφία του, αλλά τακτικά πιστεύω ότι ακολουθήσαμε το πλάνο».

Για το αν τα επόμενα ματς θα κρίνονται στο γκολ: «Συμφωνώ απολύτως. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, είχαμε και δύο-τρεις καλές περιπτώσεις για το γκολ και κάθε παιχνίδι που έρχεται θα είναι σαν το σημερινό».

Για το πώς θεωρεί τα πλέι οφ: «Τα τελευταία χρόνια στα πλέι οφ είναι οι ίδιες ομάδες. Φέτος έρχεται να προστεθεί και η ΑΕΚ και για τον Αστέρα είναι πιο δύσκολα. Εμείς θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ και αν μπούμε να μη βγούμε τελευταίοι. Θα είναι ωραία πλέι οφ γιατί είναι και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, ελπίζω κι εμείς να είμαστε, και θα γίνουν ωραία παιχνίδια».

Best of internet