Σίλβα: Στην... τσίτα από Τρίτη στον Ρέντη!

Σίλβα: Στην... τσίτα από Τρίτη στον Ρέντη!

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα επαναφέρει την... τάξη από την Τρίτη στον Ρέντη θυμίζοντας στους παίκτες του πως υπάρχει Παναθηναϊκός αλλά και μία χρονιά που πρέπει να κλείσει με τον τρόπο που πρέπει.

Ρεπό τέλος και τα κεφάλια ξανά μέσα στον Ρέντη! Ο Μάρκο Σίλβα περιμένει τους παίκτες του για να τους μιλήσει αναλυτικά για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Να τους... τσιτώσει για τα καλά και να τους δημιουργήσει νέα κίνητρα. Ο Πορτογάλος θα καταστήσει σαφές πως το πάθος, η προσήλωση και η αποφασιστικότητα για νίκη είναι το Α και το Ω. Επίσης πως ότι και εάν έχει συμβεί η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Υπάρχει μπροστά και το ντέρμπι του Καραϊσκάκη και ενώ μένει να ξεκαθαριστεί το τι θα γίνει με το Κύπελλο.

Εξάλλου τι πιο σημαντικό από την... μάχη με τον Παναθηναϊκό που περιμένει πως και πως ο κόσμος των Πειραιωτών; Ο 38χρονος προπονητής δεν θέλει με τίποτα τους παίκτες του σε αρνητική ψυχολογία ή έλλειψη εγρήγορσης. Αναμένει το καλύτερο δυνατό και στις προπονήσεις αλλά και στο προσεχές ντέρμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα